0

Servicii de tipul inchirieri auto – ce reprezinta?

Daca te intrebi ce sunt serviciile de inchiriat auto Bucuresti, atunci este bine sa stii ca acestea reprezinta o solutie avantajoasa.

Mai mult, te vor ajuta sa economisesti timp si bani. In prezent nu mai trebuie sa detii o masina personala pentru a te putea bucura de avantajele oferite de aceasta. Inchiriaza una si bucura-te de mobilitate.

Servicii de inchiriat auto Bucuresti

In Bucuresti vei descoperi numeroase companii de inchirieri auto care iti pun la dispozitie diferite modele de masini, astfel incat sa alegi doar ce este potrivit pentru tine. Nu uita sa verifici vechimea lor inainte de a face o rezervare. Un alt element  pe care trebuie sa-l ai in vedere face referire la numarul de km detinuti. Specialistii recomanda sa alegi o masina cat mai noua si cu un numar mic de km parcursi pentru a conduce in cele mai bune conditii. Alege sa colaborezi cu o firma care ofera servicii in mod transparent si care iti va deveni un partener de incredere.

De ce este indicat sa rezervi din timp o masina?

Specialistii recomanda sa rezervi din timp o masina pentru a putea beneficia de modelul dorit. In cazul in care ai nevoie de un autovehicul in mod urgent exista posibilitatea sa primesti unul existent pe stoc. Deci nu pe cel dorit de tine. Evita astfel de situatii si alege rezervarea on-line din timp. Mai mult, vei putea verifica si lista cu preturi. Nu uita ca acestea sunt afisate in euro, insa este necesar sa achiti tariful la cursul BNR din ziua rezervarii sau din momentul semnarii contractului.

Cat va trebui sa achiti pentru serviciile de inchirieri auto?

Fiecare companie practica anumite preturi in functie de mai multi factori. Iata care sunt cei mai importanti:

  • modelul de masina ales sau marca;
  • optiunile incluse;
  • diverse servicii aditionale;
  • politele de asigurari – pentru a conduce o masina este necesar sa ai in posesie polita obligatorie RCA. Suplimentar, pentru o buna protectie alege si o polita facultativa de tipul Casco;
  • taxe suplimentare – acestea se pot percepe in cazul in care nu predai masina la timp si in locatia stabilita sau daca doresti preluarea in afara orelor de program.

Garantia sau depozitul

Unele companii de inchirieri auto iti pot solicita un depozit sub forma unei garantii. Suma medie practicata este de aproximativ 200 de euro. Poti achita depozitul cash sau banii pot fi blocati pe cardul tau de credit. La finalul perioadei de inchiriere garantia iti este returnata daca masina pe care ai condus-o nu are avarii sau accesorii lipsa.

Politele de asigurari

Ca sa poti pleca cu masina inchiriata este necesar sa ai in posesie o polita valabila Rca. Intreaba daca aceasta este inclusa in pretul de inchiriere sau daca este necesar sa o platesti suplimentar. Pentru a fi cat mai bine protejat de evenimentele neplacute care pot sa apara in trafic, alege si o polita de tipul Casco. Daca esti gasit responsabil de diverse avarii nu vei sta cu grija platii reparatiilor. Acestea vor fi suportate de asigurator.

Formularul de rezervare

Urmeaza intocmai pasii descrisi pe site pentru a rezerva o masina. Completeaza datele de contact, modelul de autovehicul dorit, perioada de inchiriere, locatia de preluare/predare si modalitatea de plata. Vei primi un e-mail cu confirmarea rezervarii. Nu uita sa citesti cu atentie informatiile si in cazul in care datele difera, anunta firma de inchirieri auto.

Daca ai nevoie de o masina, apeleaza la un serviciu de rent a car. Acceseaza site-ul pricecarz.com si selecteaza modelul dorit. Vei descoperi toate informatiile de care ai nevoie, astfel incat sa te bucuri de o experienta cat mai placuta!

Date de contact:

E-mail: reservations@pricecarz.com

Telefon: +40751934934

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *