0

Chestionarele auto sunt o durere de cap si pentru cei cu experienta la volan

Au trecut 11 ani de cand am permisul de conducere si in tot timpul asta am ramas o singura data fara el. Imi aduc aminte ca am invatat la acele chestionare auto categoria B DRPCIV de mi-au sarit ochii din cap. Ajunsesem sa stiu “cartea galbena” ca pe tatal nostru. Dar din cauza traficului agitat din Iasi, odata cu trecerea timpului, unele reguli de circulatie au fost adaptate chiar da acestea nu sunt chiar cele mai legale sau cele mai bune.

Imi amintesc ca acum 5 – 6 ani de zile in urma cand am ramas fara permis, a trebuit sa dau acel examen de redobandire a permisului de conducere si din cauza ca eram sigur pe cunostintele mele am mers la test fara sa mai fac acele chestionare auto DRPCIV si am picat de cateva ori la rand pana cand mi-am dat seama ca trebuie sa pun mana pe carte.

Pentru cei care au permisul de conducere de ceva ani de zile va sugerez sa cautati cateva teste de circulatie si sa dati acele chestionare din nou sa vedeti cum practica cu teoria se pupa un pic mai greu, mai ales ca legislatia s-a mai si schimbat in unele situatii.

Vazand aceste teste si stiind ca sunt cu punctele cam la limita, am zis sa las un pic aventura din trafic mai moale si sa fac cateva chestionare pentru aprofundarea cunostintelor rutiere pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *