0

Zoot din Cehia ataca piata de imbracaminte din Romania

Un nou concurent in piata de imbracaminte pentru H&M si Zara. Zoot este brand din Cehia ce a decis sa intre pe piata din Romania, momentan are doua magazine deschise in Bucuresti si au dat drumul si magazinului online de unde se poate comanda si livra in toata tara.

Romanii cheltuie in fiecare an 1,1 miliarde de euro in online din care 10% reprezinta moda dupa spusele companiei ContentSpeed care este specializata pe dezvoltarea de magazine online.

Promotia cu care intra pe piata este una foarte interesanta, la modul ca daca comanzi de la ei produsul ajunge in 2 zile la cabinele de fericire ZOOT din Bucuresti sau in 3 zile acasa, alegi ce-ti vine si ce-ti place dupa care le poti returna in 90 de zile si platesti doar ce iti ramane. Cam dificil in Romania cu 3 luni perioada de returnare, nu pot sa sper decat ca suntem educati si nu ne tinem de prostii. Iar daca te abonezi la newsletterul lor primesti o reducere de 10% la prima comanda.

zoot-pic-fashion

Compania Zoot a fost fondata in 2010 in Cehia si relansata in 2012, apropo de aceasta tara, o iubesc la nebunie si speer sa revin in Praga cat de curand, detinatorii brandului sunt niste antreprenori locali. Ce trebuie sa stiti despre ei este ca Zoot.cz este un magazin multibrand, la ei gasiti tot felul de produse de imbracaminte a mai multor branduri, o lista completa gasiti aici. Dar ca sa stiti pe scurt este vorba de 250 de branduri si peste 250.000 de produse ce se gasesc in magazinul lor online.

Romania este a treia piata dupa Cehia si Slovacia. Sper ca dupa Bucuresti, sa avem si la Iasi un magazin ZOOT pentru ca imi place foarte mult cum arata brandul si strategia aplicata de ei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *