0

Invatati sa va programati curatenia ca un adevarat expert!

In fiecare casa ar trebui sa existe un aspirator de praf si cel putin doua sau trei tipuri de detergenti pentru a curata suprafetele. Aceste accesorii si produse garanteaza igiena casei noastre si ne asigura bunastarea sanatatii.

Pentru a face curat ca la carte aveti nevoie de produse eficiente, precum cele din gama de produse Tork, vandute pe site-ul Echipamentecuratenie.ro. Acest furnizor online este recunoscut in Romania, atat de utilizatori casnici, cat si de firmele si institutiile din Romania, astfel firma se bucura de un portofoliu destul de vast. Produsele lor online variaza de la dispensere Tork, sapun Tork, aspiratoare profesionale, role de hartie, plase de gunoi etc.

Studiile arata ca este posibil sa curatati orice casa de dimensiuni medii in mai putin de 1 ora! Insa, acest lucru este posibil doar prin folosirea produselor de calitate precum gama de produse Tork si sfaturile care vor urma. Incepem prin a curata casa in aceasta ordine:

Dormitorul

– Scoateti cearsafurile de pe pat si puneti cearsafuri curate. Pentru a evita indoirea spatelui la schimbarea acestuia, ridicati coltul saltelei cu o mana si introduceti colturile cearseafului cu cealalta.

– Lasati toate obiectele care sunt in dezordine. Daca intr-adevar va grabiti, puneti toate aceste articole intr-un cos mic sau o cutie de plastic, apoi puneti-le la vedere intr-un dulap pentru depozitare pentru a le aranja in alt moment.

– Stergeti mobilierul cu o carpa din microfibra si un spray de praf, stergand intotdeauna de sus in jos.

Baia

– Daca aveti mai multe bai sau toalete acasa, este mai eficient sa le curatati dintr-o singura data. Mai intai faceti un tur rapid pentru toate baile si toaletele, apoi incepeti prin curatarea tuturor suprafetelor plane. Apoi pulverizati suprafetele si dusurile / cazile cu un produs de curatare a casei ca acesta. Lasati sa actionati in timp ce curatati toaleta.

– Reveniti la fiecare element din baie pentru a sterge suprafetele, a clati dusurile / cazile si pentru a sterge oglinzile.

– Pentru a economisi timp, curatati podelele bailor in acelasi timp cu bucataria.

Living si sufragerie

– In primul rand, puneti toate articolele dezordonate in dulapuri si rafturi.

– Pornind dintr-un colt al camerei, ocoliti camera si indepartati praful de pe suprafete, functionand in continuare de sus in jos. Daca aveti jaluzele sau ventilatoare de tavan, curatati-le mai intai.

– Folositi peria (cea cu peri moi) pentru a aspira si curata canapele, fotolii si orice alt mobilier acoperit cu tesatura.

– In ultimul pas, aspirati camera de zi, sala de mese si toate suprafetele casei acoperite cu covoare.

Introduceti toate vasele murdare in masina de spalat vase si umpleti chiuveta cu apa calda si cu sapun. Daca gratarul cuptorului are nevoie si de curatare, inmuiati-l in apa calda si sapun.

Desigur, a avea la dispozitie unul din aspiratoarele profesionale care se pot gasi online pe site-ul echipamentcuratenie.ro ar putea reduce timpul chiar la jumatate. Orice investitie facuta pentru igiena casei este bine facuta, deoarece nimic nu este mai important decat sanatatea proprie! Echipamentecuratenie.ro iti asigura toate cele necesare pentru o casa sclipitoare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *