0

TOP 3 modele de biciclete electrice, pe care merita sa le achizitionezi anul acesta

Gama de biciclete electrice i-a cucerit pe pasionatii de ciclism, care acum se pot bucura de functionalitatea si performanta vehiculelor puternice pe doua roti, cu dotari full. In acest moment, poti cumpara biciclete ultra-moderne la pret avantajos, inclusiv modele cu motor Bosch Performance CX e-drive (generatia 4).

Descopera cele mai populare 3 modele pe care merita sa le achizitionezi anul acesta, daca vrei sa te bucuri de libertate de miscare, flexibilitate, viteza, siguranta, confort si asa mai departe. Descopera-le beneficiile!

  1. Bicicleta Electrica Focus Jarifa Diamond Black 2021

Aceasta bicicleta se remarca prin putere si agilitate. Vine la pachet cu motor electric Bosch Performance CX E-Drive cu baterie integrata si demontabila, de 500 Wh. Acest model permite adaugarea unei baterii suplimentare, pentru cei ce isi doresc o capacitate de 1000 Wh. Datorita geometriei de MTB Off-Road Ready si a rotilor de 29’’, rularea este usoara. Cel mai puternic motor electric, Bosh Performance, este perfect integrat in zona butucului pedalier, si te ajuta sa te bucuri de ture de pana la 25 km/ h. Vorbim despre un model extrem de confortabil, care aduce impreuna avantajele bicicletelor MTB cu cele ale bicicletelor de Trekking. Poti sa il accesorizezi exact asa cum iti doresti, pentru ca Jarifa Diamon Black 2021 are puncte de fixare pentru portbagaj, aparatori de noroi sau cric, in functie de nevoile utilizatorului.

  1. Bicicleta Electrica Focus Jam Magic Black 2021

Un alt model de bicicleta electrica, ce merita toata atentia ta, este Focus Jam 2 6.7 Nine 29 Magic Black 2021. Acesta este compus din cadru usor de aluminiu si roti de 29” cu rulare usoara. Sasiul F.O.L.D de 150 mm se muleaza excelent pe traseu. Bineinteles, si acest model integreaza motorul eficient Bosch Performance CX E-drive (Gen. 4), cel mai puternic din aceasta gama. Bicicleta se mentine agila si manevrabila, iar modulul eMTB asigura asistenta la pedalat si se ajusteaza automat, conform puterii pe care o depui in pedalare. Bateria demontabila si reincarcabila de 625 Wh te ajuta sa iti urmezi planurile si sa te bucuri de traseele preferate de fiecare data. Nu uita: platforma F.O.L.D, pe care o integreaza acest model, a fost creata pentru a raspunde la provocarile suplimentare ale MTB-urilor, fiind un avantaj extra.

  1. Bicicleta Electrica FiveStars MK010 26” 2022 Negru

Ultimul din lista, dar nu cel din urma, modelul mountainbike hardtail de la FiveStars este o alta alegere excelenta pentru acest an. Motorul este pozitionat pe spate, iar cadrul este unul usor, din aluminiu. Bicicleta electrica este prevazuta cu 7 viteze, iar rotile au un diametru de 25 inch. Sistemul de franare este prin disc mecanic, iar controller-ul smart permite ca drive mode functiile: electric, power assisted sau cycling. Alimentarea electrica se face cu ajutorul bateriei Lithium-Ion, iar autonomia este de 50km. Cu doar 20 kg greutate, aceasta bicicleta electrica are toate componentele si functionalitatile care te vor ajuta sa duci la urmatorul nivel pasiunea ta pentru ciclism. Noteaz-o pe lista ta de optiuni pentru achizitie!

Renumitul magazin biciclete MosIonRoata.ro iti pune la dispozitie toate cele 3 modele

Indiferent care dintre cele 3 modele de biciclete electrice este pe lista ta de achizitie, poti opta pentru comanda online de la MosIonRoata.ro. Acest renumit magazin biciclete iti asigura cel mai inalt nivel de calitate si o foarte buna experienta de cumparare: la distanta de un click, ai acces la toate produsele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *