0

Citind te descoperi, citind devii expert!

Domeniul fotografiei a evoluat de la an la an foarte mult, multi au aceasta pasiune dar nu toti o vad ca fiind una care sa aduca si bani decat daca ai in spate aparatura perfomanta si multa cunostinta adunata. Fotografia este o arta si aceasta poate fi dusa la un nivel foarte avansat atunci cand muncesti foarte mult dar si cand citesti despre tehnici de fotografie din cartile ce se gasesc destul de usor pe piata, atat in librarii cat si pe online.

Tehnicile de fotografie difera foarte mult in functie de domeniul practicat, un fotograf de peisaje nu va folosi niciodata aceleasi tehnici precum unul de nunti sau de fashion. Fiecare domeniu trebuie sa fie studiat amanuntit iar cei de la iuppy.ro vin in ajutorul vostru oferindu-va o gama foarte diversificata in acest domeniu ce a atras foarte multi adepti in ultimii ani.

Datorita retelelor de socializare, a luat foarte mult amploare modul de fotografiere cu telefonul mobil, se gasesc milioane de poze extraordinar de bune pe instagram.com sau facebook.com, poze realizate cu telefoane mobile, unele mai performante sau mai putin. In ultimii 2-3 ani au aparut carti speciale pentru pasionatii de fotografie ce folosesc telefoane inteligente de la Apple iPhone, in care autorii puncteaza foarte bine cum poti sa faci poze foarte reusite folosind tot felul de programele ce adauga filtre fotografiilor.

Sunt chiar si fotografi care fac bani din treaba asta. Nu mai retin acum cum il cheama pe un nene care este cunoscut datorita faptului ca a plecat prin lume doar cu un rucsac si un telefon iPhone si nu face decat sa se plimbe, sa pozeze si oamenii ii cumpara pozele pentru a fi folosite in tot felul de scopuri publicitate. Omul respectiv din asta traieste si datorita acestui lucru este tot timpul in miscare calatorind prin toate colturile lumii mai mult sau mai putin cunoscute.

Desi multi spun ca viitorul nue ste prea prietenos cu cartile, acest lucru nu este adevarat. Adevarata educatie si cultura se realizeaza citind, din acest motiv este recomandat ca juniorilor sa citeasca de la varste fragede pentru ca citind iti dezvolti imaginatia si capeti personalitate si caracter. Un om inteligent este un om citit si asta indiferent de domeniul cartilor citite. Imaginatia nu se contureaza vazand filme ci punandu-te in fata faptelor personajului preferat.

Vanzarile de carti in online au crescut de la an la an, iar vizitele in librarii au crescut si ele si asta pentru ca este din nou la moda lucrul asta.

Multa lume se relaxeaza citind, adevarul este ca in ultimii 10 ani, lucrurile au evoluat atat de mult incat oamenii si in special tinerii, se afla intr-o era a informatiei, iar fluxul de informatii este foarte rapid. Nu mai este necesar sa asculti cu brocanul in perete la ce vorbesc vecinii si nici nu mai este necesar sa cumperi ziare si reviste pentru a te tine la curent cu ultimele noutati, acum internetul ofera aceste facilitati prin cateva clickuri.

Retelele de socializare te tin la curent cu ceea ce faci prietenii tai, sunt retele de socializare si pe domeniul de business unde poti vedea tot ce face concurenta ta. In plus acum poti tine legatura cu prietenii din copilarie sau chiar poti vedea zilnic ce fac colegii de liceu sau de facultate. Lucrurile au evoluat si lumea nu mai are timp sa citeasca, mai ales ca oamenii ce lucreaza in diferite domenii de activitate au nevoie sa fie conectati tot timpul cu ceea ce se intampla in jurul tau.

Cartile te ajuta totusi sa te si deconectezi de la viata de zi cu zi, sa iti limpezesti mintea, uneroi te ajuta sa traiesti cu imaginatia in vremurile de demult apuse, in perioadele in care nu exista tehnologie decat in telegrame si iluminat stradal, periaode in care mijlocul de transport era tot pe baza animalelor, perioade in care lumea manca prost dar sanatos.

De asta este bun cititul cartilor pentru ca te ajuta sa te deconectezi si sa te relaxezi atunci cand crezi ca totul in jurul tau se modifica si se transforma.

Voi cand ati citit ultima carte?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *