3

Cum iti alegi hostingul la blog?

Atunci cand vrei sa iti faci un blog nu este suficient sa iti alegi un domeniu si o grafica interesanta, problema cea mai mare si mai importanta este firma de hosting cu care lucrezi. Ca si la un apartament atunci cand il inchiriezi, apar tot felul de probleme si ai nevoie ca proprietarul sa fie accesibil oricand pentru a repara anumite probleme ce apar cu timpul.

Tot timpul serverele se mai blocheaza, mai apar probleme si tot felul de chestii si de asta este bine ca atunci cand alegi o firma de gazduire web este bine sa alegi pe cineva care ofera asistenta si suport tehnic in orice situatie si la orice ora din zi. Pe langa asta trebuie sa fii linistit pentru ca datele tale sunt in siguranta si ca exista back-up-uri zilnice, ca atunci cand te afli in fata unor probleme sa poti accesa fisierele respective oricand.

Daca mai faci sau vrei sa faci bani cu blogul tau mai trebuie sa stii ca oamenii ce te citesc, vor ca blogul tau sa se incarce repede si sa nu intampine erori facand asta, din acest motiv firma de hosting pe care o vei alege va trebui sa aiba servere performante care sa faca fata mai ales atunci cand exista atacuri sau cand serverul este aglomerat.

Eu unul am mai multe situri si bloguri gazduite la firma unui prieten si e important pentru mine sa am parte de suport tehnic la orice ora si in plus, cand vine vorba de facturi, sa am un termen de plata ceva mai mare si asta pentru ca de cele mai multe ori uit sa platesc firma de gazduire si el ma mai anunta ca am depasit termenul. Un site oprit pentru neplata nu face bine clientilor si cititorilor.

Si ca totul as fie bine, am si un premiu pentru voi, se ofera un pachet de gazduire standard de Ghesi.ro si un domeniu (.com .net .org .info .eu) la alegere pe o perioada de 1 an de zile. Nu trebuie decat sa imi scrieti in zona de comentarii de ma jos care sunt asteptarile voastre din partea unei firme ce ofera servicii de gazduire web?

Comments

comments

3 Comments

  1. Eu zic ca un blog trebuie sa aiba un hosting bun, foarte bun, iar firma trebuie sa iti ofere stabilitate, backup, uptime decent.
    Pe langa asta firma trebuie sa aiba o buna prezenta online si preturi mici.

  2. Asteptarile, mai ales pentru un utilizator care e la inceput, sunt support tehnic rapid din partea firmei care gazduieste domeniul si rezolvarea rapida a oricarei probleme aparute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *