0

Este oficial, Robbie Williams va concerta in Romania, la Bucuresti, pe 17 iulie

Si uite cum zvonul a devenit realitate! Robbie Williams va concerta în România, la București, pe 17 iulie. Biletele incep de la 189 Lei si merg pana 680 Lei, fiecare dupa buget si valoare se incadreaza. Eu tocmai ce mi-am luat biletul mai inainte, desi ei spun ca primele 8000 de bilete la Normal Circle costa 145 Lei plus taxe (total 151 Lei), ele pe site figureaza la 189 Lei, in fine, diferenta e mica, conteaza mai putin asta. Toata lista de preturi o gasiti aici.

Pretul pe situl celor din reteaua eventim la biletele din categoria Normal Circle costa acum 189 de lei, dar puteti sa le cumparati la doar 151 Lei, acelasi bilet, la pret redus din reteaua de magazine Germanos si Orange din toata tara.

11026666_892985177389205_513790901_n

Sponsorul principal al evenimentului este Telekom Romania si Banca Transilvania iar partenerul media oficial este Radio ZU, care sunt sigur ca va face tot felul de concursuri cu premii in bilete la concert. Concertele sunt una din strategiile pe care Telekom Romania le abordeaza in 2015, cu siguranta in viitor vor exista multe evenimente de acest gen la care brandul german se va implica foarte mult.

Robbie Williams Live in Amsterdam 2013 full concert

Iata si comunicatul de presa trimis de catre Telekom Romania:

Telekom Romania pregăteşte o serie de surprize pentru clienţii „T”, fani ai pop-starului britanic
Muzica este una dintre direcţiile principale în strategia de sponsorizări a Telekom în 2015, în linie cu strategia internaţională a Deutsche Telekom
După lansarea brandului „T” în 2014, cu trei concerte organizate în trei oraşe simultan, zeci de artişti şi peste 50.000 de oameni prezenţi la cel mai interactiv spectacol, Telekom îl aduce anul acesta în România, pentru prima oară, pe megastar-ul internaţional Robbie Williams.

Evenimentul muzical al anului va avea loc pe data de 17 iulie, în Piaţa Constituţiei, şi face parte din turneul internaţional “Let Me Entertain You”, care se va desfăşura în peste 10 ţări.

„Ne bucurăm să fim sponsorul principal al primului concert al lui Robbie Williams în România! Ca parte a strategiei noastre de a deveni operatorul integrat numărul unu de pe piaţă, ne dorim să oferim experienţe de top, prin evenimente memorabile. Filozofia noastră este să setăm standarde din ce în ce mai înalte. De aceea, anul acesta aducem cea mai intensă experienţă muzicală pentru publicul din România, unde ştim că Robbie are mii de fani. Cu siguranţă va fi o experienţă care va merita să fie împărtăşită. Mai mult, clienţii „T” care sunt fani ai pop-starului britanic se vor bucura de o serie de surprize, care vor fi anunţate în curând”, spune Mathias Hanel, Chief Commercial Officer, Segmentul Rezidenţial, Telekom Romania.

Muzica este o parte importantă a strategiei de sponsorizări a Telekom în 2015, în linie cu strategia internaţională a Deutsche Telekom. Această asociere este relevană pentru ceea ce reprezintă brandul „T”: energie, dinamism, poftă de viaţă, împărtăşirea unor experienţe deosebite cu prietenii.

Turneul „Let Me Entertain You”  va începe în martie 2015 şi va include peste 10 ţări. Bucureşti se adaugă pe lista altor oraşe importante incluse în turneu, cum ar fi: Madrid, Paris, Tel Aviv, Moscova sau Abu Dhabi“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *