1

Noul Samsung Galaxy Note 8 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

Incepand cu 23 august, ora 19, Samsung Galaxy Note 8, cel mai nou terminal al producatorului sud-coreean, este disponibil pentru precomanda pentru clientii Vodafone Romania. Clientii care inregistreaza o precomanda vor primi gratuit un Samsung DeX, in limita stocului, dispozitiv ce permite conectarea lui Samsung Galaxy Note 8 la monitor, tastatura si mouse pentru o experienta de desktop inedita.

M-am portat de la Orange pe Vodafone

Noul Samsung Galaxy Note 8, lansat oficial de producator pe 23 august, dispune de un ecran de 6,3 inchi Quad HD+ Super AMOLED Infinity, ce ofera o experienta de vizionare fara precedent. In ceea ce priveste performantele, Samsung Galaxy Note 8 beneficiaza de doua camere principale de 12MP cu stabilizare optica a imaginii, care permit realizarea unor imagini clare. In modul „Dual Capture”, cele doua camere principale vor realiza fotografii simultan si vor permite stocarea ambelor imagini. Camera frontala a noului Samsung Galaxy Note 8 are 8 MP si dispune de Auto Focus Smart pentru fotografii si conversatii video de cea mai inalta calitate.

Noul Samsung Galaxy Note 8 este disponibil pentru precomanda la Vodafone Romania

Pe scurt despre Samsung Galaxy Note 8

– Display – diagonala: 6.3″
– Dimensiuni: 105.2 x 105.2 x 47.5 mm
– Greutate: 231.07 g
– Display – rezolutie: WQHD+400PX AOD
– Memorie RAM: 6GB
– MicroSD: până 256 GB
– Memorie Internă 64 GB
– Camera principala: 12MP
– 2x optical zoom
– Camera frontala: 8 MP
– Secundară – F Number: F1.7
– Bluetooth v5.0 (LE up to 2 Mbps)
– 802.11 a/b/g/n/ac MIMO 1083Mbps
– LTE: CAT 16 4/5 CA D/L 1Gbps U/L 150Mbps
– Tip Sim: Hybrid Slot (2 SIM + fără mSD sau 1 Sim + 1 mSD)
– Scanner iris
– Incarcare wireless
– Standard IP68
– Senzor de amprenta
– Tip mufa incarcare: USB C
– Capacitate baterie: 3300 mAh

Samsung Galaxy Note 8 dispune de o memorie RAM de 6 GB si de o memorie interna care poate fi extinsa pana la 256 GB cu ajutorul unui card de memorie. Totodata, dispozitivul este rezistent la apa si praf, fiind certificat IP68, S Pen-ul putand fi utilizat chiar si in momentul in care ecranul este ud.

v208045-png-pagespeed-ce-wdsjii_rme

In ceea ce priveste securitatea, terminalul dispune de o serie de optiuni de autentificare biometrice, precum scanarea amprentei si a irisului.

Samsung Galaxy Note 8 lansat oficial la Orange Romania

Clientii pot inregistra o precomanda pentru Samsung Galaxy Note 8 pana pe data de 14 septembrie inclusiv, in magazinele Vodafone din toata tara, in magazinele partenerilor si pe www.vodafone.ro. Samsung Galaxy Note 8 poate fi achizitionat la un pret de la 259 de euro, impreuna cu abonamentul Super RED 89.

Comments

comments

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *