0

Cum recuperezi datele sterse de pe calculator sau smartphone

Ce se intampla atunci cand stergeti niste informatii utile de pe stick-ul USB, laptop, HDD extern, tableta, telefon sau alte deviceuri cu memorie pe care le folositi? La o simpla cautare pe Google.com gasiti sute sau poate chiar mii de programe care promit ca va ajuta si in plus fata de asta se mai dau ca fiind si gratuite pana cand acestea va arata ca le puteti recupera dar trebuie sa puneti banii de pe card la bataie, vorba aia la disperare oamenii platesc si asta daca au de unde.

Desi in ziua de astazi exista zeci de metode prin care se pot stoca informatiile, perioada aia a calculatoarelor de birou care aveau HDD-ul de 10 GB spatium-a facut sa fiu fiu zgarcit cu informatiile, desi pe telefon am 64GB memoria interna, pe laptop 500 GB si 2 cloud-uri, unul de 5 GB pe iPhone si altul de 20 GB pe Dropbox si inca mai am prostul obicei de a imi rezerva timp de curatenie pe deviceuri si asta pentru ca asa m-am obisnuit prost de atunci, orice poza care imi pare ca nu o mai folosesc o sterg, la fel si cu filmele desi uneori imi place sa le revad.

cei de la EaseUS au un soft simpatic si disponibil in trei versiuni pregatite oricand sa va ajute sa recuperati acele fisiere pierdute. EaseUS Data Recovery Wizard Free este versiunea gratuita care prin trei pasi puteti recupera toate datele foarte repede: Launch – Scan – Recover, aceasta este metoda prin care reusiti sa recuperati fisierele sterse fie ca acestea sunt fotografii, videoclipuri, muzica, email-uri sau alte chestii importante pentru fiecare dintre voi.

Programelul chiar functioneaza si va ajuta sa recuperati gratuit datele pana in 2GB, daca aveti chestii ce ocupa mai mult de atat atunci trebuie sa scoateti bani din buzunar, vorba aia nimeni nu munceste pe gratis iar munca oameinilor trebuie cumva rasplatita. La vechiul laptop am avut mari probleme cu virusii, pe langa faptul ca uneori imi deschidea chestii porcoase din 5 in 5 minute si se intampla fix in acele momente cand nu trebuia, a trebuit sa formatez totul si sa imi iau ramas bun de la pozele faine din copilarie si chiar la filmul de la petrecerea de majorat, asta fiind acum 13 ani si ceva in urma, nu ca ar fi fost ceva de laudat dar era o amintire care peste ani si ani mi-ar fi placut sa revad acele momente penibile din anumite perspective, daca stiam atunci de programul asta cu siguranta era mult mai bine.

Programelul EaseUS va ajuta gratuit sa recuperati in limita a 2GB fisierele sterse intentionat sau din greseala, informatii de pe partitii formatate de pe HDD, date de pe cardurile de memorie, fotografii dar si cand vine vorba de Windows 10 data recovery software, pachetele care costa va pot ajuta sa recuperati date mai mari de 2GB si exista doua versiuni pe care le puteti alege in functie de nevoile si necesitatile voastre.

Voi ce alte programe folositi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *