0

4 cele mai tensionate zodii. Cum isi gasesc acestea relaxarea?

Relaxarea este extrem de importanta pentru a iti putea regasi echilibrul, energia si bunastarea de care ai nevoie astfel incat sa poti face fata cu succes provocarilor de tot felul, care mai de care mai solicitante. Astrologii au descoperit care sunt cele mai impulsive si tensionate semne zodiacale si care sunt secretele folosite de acestia pentru a se destinde.

Afla care sunt zodiile care au nevoie cel mai adesea de relaxare si la ce metode recurg acestia pentru a se afla intr-o stare mentala excelenta!

  1.   Berbec

Reprezentantii zodiei de foc sunt bine cunoscuti pentru temperamentul vulcanic pe care il au si il manifesta indiferent de situatie. De asemenea, sunt firi colerice, ce isi pierd calmul si stapanirea de sine destul de repede, mai ales cand se confrunta cu situatii care nu le sunt pe plac. Dupa un moment incarcat de tensiune, un nativ Berbec, isi poate gasi starea de serenitatea, fie ascultand muzica preferata la maximum in casti, astfel incat, pentru cateva clipe sa se inlature de la episodul care ii cauza neplaceri si stari de irascibilitate, fie se vor duce la prima cofetarie cumparandu-si prajitura preferata.

  1.   Taur

S-ar crede ca este destul de dificil ca un Taur sa isi piarda controlul si echilibrul, insa acesta poate fi destul de tensionat si iritat mai ales atunci cand vine vorba de familie si de problemele pe care le intampina in stabilirea relatiilor cu membrii familiei sale. La finalul unei zile dificile, o baie cu spuma sau chiar un masaj poate fi remediul ideal la care un Taur va recurge pentru a elimina stresul si disconfortul. Daca si tie iti surade aceasta idee, incearca uleiurile de masaj cu efect de relaxare si bucura-te de oaza de liniste de care ai nevoie pentru a depasi toate momentele tensionate de peste zi. In plus, pentru a beneficia de o rutina de ingrijire completa a corpului tau si de un plus de relaxare, accesand link-ul urmator https://www.sabon.ro/ro/produse/417-lotiuni-hidratante vei descoperi o gama de produse ideale pentru un ritual complex de relaxare.

 

  1.   Balanta

In aparenta calmi si extrem de generosi, reprezentantii acestei zodii sunt persoane care isi dezvaluie destul de greu adevarata personalitate. Poate din acest motiv, desi nu par, sunt foarte temperamentali si tensionati.  Dezvoltand pasiuni pentru sfera artelor frumoase, in special pentru pictura si desen grafic, aceasta este cea mai buna maniera prin care un nativ Balanta reuseste sa isi gaseasca echilibrul, sa se tempereze si sa se relaxeze. In acelasi timp, reuseste timd, sa isi exprime sentimentele si trairile pe care nu si le poate arata sau manifesta.

 

  1.   Capricorn

Capricornii sunt cunoscuti pentru curajul si dexteritatea de a face fata oricarei provocari, lucru sau eveniment deficil din viata lor. Chiar daca nu par a fi temperamente puternice, care sa se aprinda de la un singur cuvant nepotrivit, acestia isi pierd calmul si rabdarea atunci cand lucrurile nu ies asa cum isi doresc sau cum le-au preconizat ei. In aceste situatii, un reprezentant al zodiei de pamant isi va iesi din sarite, insa se va manifesta subtil, folosind ironia si sarcasmul drept cele mai puternice arme in disputa cu cei din jur. In mod paradoxal, Capricornii isi gasesc relaxare in munca, asa ca, cel mai probabil vor incerca sa regandeasca toate variantele si posibilitatile astfel incat, intr-un final, rezultatul sa fie cel asteptat.

Acestea sunt cele mai tensionate semne ale zodiacului. Tu faci parte dintre acestea sau te regasesti in descrierile de mai sus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *