0

Materialul ranforsat, lux si rezistenta la puterea infinit

Dupa cum exista oameni in care se reunesc si se concentreaza toate calitatile din lume exista materiale care reprezinta materializarea absoluta a luxului si a rezistentei.

Te uiti la ele si nu iti vine sa crezi ca sunt expresia perfectiunii din oricare unghi le-ai privi. Tesatura fina are una dintre cele mai frumoase nuante, imprimeul o innobileza, arata fabulos si rezista fabulos de mult.

Sunt frumoase-frumoase si au o putere iesite din comun de a inmagazina caldura si de a o degaja la nevoie.
Material ranforsat realizat din cea mai buna fibra de bumbac nepieptanat poate fi fiert, cum se fierbeau albiturile in trecut ca sa fie dezinfectate si sa isi recapete aspectul imaculat. Asa se scot sigur eventualele pete.

Fibra nepieptanata ii ofera o durata lunga de viata si ii ofera proprietati termoizolante iesite din comun. Daca iarna inmagazineaza caldura de la toate sursele, vara are capacitatea de a oferi senzatia de racoare si de prospetime.
Materialul ranforsat nu intra la apa si nu se toceste in timp, de aceea tesatura ramane plina mult timp de la cumparare, dupa ce a fost spalata si calcata de mai multe ori.
De gauri aparute din senin pe suprafata materialului nu poate fi vorba, fiindca materialul ranforsat suporta si anumite socuri, de aceea este atat de dorit de catre cumparatori.

Materialul ranforsat cu imprimeuri elegante se preteaza multor utilizari. Din el se pot confectiona:
-lenjerii de pat pentru toata lumea. Bebelusii, batranii si femeile insarcinate ar trebui puse pe primul plan, fiindca este potrivit celor hiperalergici.
-fete masa, datorita aspectului si rezistentei iesite din comun.
-cuverturi de pat cu doua fete, daca sunt cusute foarte fin din doua bucati de materiale diferite.
-draperii.

Materialul ranforsat este vedeta magazinului, dar se afla intr-o companie deosebit de selecta, stand alaturi de panza alba, sanatoasa, facuta din in, bumbac sau canepa, material satinat, material creponat, materiale tematice de Paste si de Craciun.
Magazinul m-a fidelizat prin calitatea produselor si diversitatea lor, dar si prin modul in care se interactioneaza cu clientii. Mi se pare o dovada de maxim respect sa afisezi pe site toate specificatiile tehnice ale tuturor produselor si sa facilitezi plasarea unei comenzi, astfel incat in 3-4 minute, cumparaturile sunt gata, daca te poti hotari.

Te decizi greu, fiindca materialele iti iau ochii si specificatiile tehnice te conving sa nu ratezi tesaturi cu asemenea calitati.
Mi-am cumparat de multe ori material renforsat, dar si acele materiale de pe vremea bunicii, care mi-au inseninat copilaria. Nu pot uita bunatatile acoperite de bucata de panza alba, camasutele pe care mi le faceau bunicile, matusile, toti adultii din jurul meu din panza alba fiindca erau usoare si naturale, iar alte materiale erau foarte scumpe.
Sabaev.ro este magazinul cu metraje de lux, dar si cu metraje destinate utilizarii cotidiene. In multe case exista cel putin o lenjerie si o fata de masa din metraje comandate de pe site-ul magazinului.

Clientii se declara 100% multumiti de calitatea produselor, de aspectul si caracterul prietenos al site-ului si de disponibilitatea resurselor umane angajate in procesare comenzilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *