0

Suport magnetic de telefon pentru masina

Folosind zilnic masina atat in oras cat si in afara este foarte important sa pot folosi Waze in asa mod incat sa nu imi distraga atentia in timp ce conduc.

Asta vara cand am fost plecat la mare si un pic pe la munte am avut un suport pentru telefon cu ventuza care se prinde in parbriz dar din pacate este destul d eincomod, cel putin pentru mine dar am dat de baietii astia de la magnet-o.ro de unde mi-am luat un astfel de magnet foarte smecher si simplu de folosit.

Cand foloseam acel sistem de prindere a telefonului pe geam imi era greu sa trag cablul de alimentare sau castile dar cu magnetul asta nu mai am nici un stres si magnetul nu afecteaza telefonul mobil deloc.

suport-telefon-masina

Cum sa montezi Magneto

1. Alegeti suprafata unde veti monta suportul. Asigurati-va ca este curat (fara praf, mizerie etc). Daca suprafata este murdara, suportul nu se va lipi!
2. Dezlipiti folia de pe partea adeziva a suportului si lipiti suportul pe suprafata dorita. Apasati ferm suportul pentru a se lipi, pentru aproximativ 30 secunde.
3. Montati una dintre cele doua placute metalice pe telefon.
a. Placuta rotunda, cu adeziv, poate fi lipită pe spatele telefonului sau a husei.
b. Placuta dreptunghiulara se inserează intre telefon si husa.
4. Asezati telefonul pe suport si bucurați-va de condus.

Magnetul arata super fain si este chiar foarte elegant, usor de montat dar si de indepartat. Sunt doua variante disponibile unul la 49 Lei si unul la 89 Lei, diferenta nu este foarte mare dar cel de 89 Lei arata mai fain si se integreaza mai fain ca aspect in masina, zici ca e butonul de pornit motorul de la Audi.

Simplu, elegant si comod!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *