0

Te-a lasat frigiderul si ai nevoie urgenta de el?

Se apropia ziua mea de nastere si conform traditiei ca sa zic asa, in fiecare an ne strangeam rudele si prietenii pentru a sarbatorii asa cum trebuie. Pentru acest lucru era nevoie de putina organizare, cumparaturi, bauturi si mancare de tot felul care necesitau bineinteles depozitare in frigider. Numai ca a intervenit o problema. Frigiderul nostru minunat proaspat iesit din garantie de cateva zile a intrat in coma fix in dimineata zilei in care trebuiau facute cumparaturile.
Ce sa facem, ce sa facem, pentru ca bani nu mai existau decat in vise pentru achitionarea unui nou frigider, ne-am hotarat sa cautam rapid o firma care se ocupa cu reparatii frigidere. Zis si facut, am pus mana pe mose si am inceput cautarile pe internet.

frigider
Dupa ce am vizitat mai multe pagini ale site-urilor de specialitate m-am hotarat la Bazarka.ro, deoarece acestia mi-au parut cei mai de incredere. Sunt destul de suspicios cand vine vorba de servicii realizate prin intermediul online dar in aceastasituatie aceasta era si s-a dovedit a fi cea mai buna solutie.
I-am apelat pe acestia, le-am spus simptomele si in cel mai scurt timp o echipa s-a prezentat pentru constatare. Spre norocul meu, problema respectiva tinea de o componenta electrica ce necesita schimbare si care s-a rezolvat foarte rapid si ieftin. Numai bine pentru pentrecerea ce urma.
Am fost extrem de multumit de serviciile celor de la Bazarka.ro si pentru orice problema legata de frigidere ii voi apela avand garantia lucrului bine facut. De asemenea pe langa frigdere acestia se ocupa si de sisteme de aer conditionat, fiind o veste buna pentru mine deoarece si acesta isi cam bat joc de mine fix cam am nevoie sa il folosesc.
De ce recomand serviciile Bazarka? Pai in primul rand datorita interventiilor rapide, fiind un mare atuu si in al doilea rand pentru calitatea serviciilor prestate. In cazul frigiderelor puteti sa ii apelati fara nici o problema daca acestea prezinta urmatoarele simptome: frigiderul nu functioneaza dar lumina din interior este aprinsa, nu porneste dupa dezghetare, este functonal dar totusi nu raceste suficient sau deloc sau invers, raceste prea tare, functioneaza dar congelatorul nu ingheata , scoate un zgmot puternic sau are scurgeri de apa in interior si multe altele.
Garantia primita pentru reparatii si piesele inlocuite este de 12 luni iar costurile reparatiilor se discuta in mod normal la fata locului dupa constatere care costa doar 30 de lei, pentru a se stii exact ce este de facut. Probabil ca nimanui nu i-ar conveni sa schimbe degeaba o piesa deoarece se credea stricata dupa niste simple vorbe.
Situatiile neprevazute ce implica frigiderele sunt destul de neplacute deoarece este vorba de mancare care daca nu este tinuta la temperaturi scazute se poate strica in doar cateva ore. Oricat de noi sau performante ar fi unele aparate nu se stie niciodata si de aceea trebuie sa fi mereu pregatit si sa apelezi la profesionisti. Programul acestora este zilnic intre orele 9:00 si 24:00, tocmai pentru a putea intampina toate aceste probleme ce necesita sa zicem, interventie de urgenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *