0

Publicitate pe Twitter cu anunturi sponsorizate si in Romania

Twitter isi extinde sistemul de publicitate in mai multe tari din Europa printre care si in Romania, astfel cei interesati pot apela la noile metode de promovare prin anunturi. Serviciul companiei americane va fi disponibil si in Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cehia, Macedonia, Serbia, Slovenia si Ucraina, precum si in Austria, Elvetia si Portugalia. Aceasta masura a fost luata datorita cererii companiilor din aceste piete, a declarat Ali Jafari cel care se ocupa de vanzari in Europa si Africa.

In prezent, Twitter activeaza cu publicitatea prin “promoted tweets” si “TV Conversation Targeting” pe opt piete din Europa dintre care cele mai reprezentative tari sunt Franta, Spania, Marea Britanie si Germania.

Multi clienti au apelat la Twitter Ads pentru a-si promova produsele in timpul evenimentelor live precum ar fi Campionatul Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia sau in timpul decernarii premiilor Oscar.

harta-twitter-romania-bogdanalupoaie

Sunt curios ce se va intampla la noi cu Twitter Ads pentru ca platforma nu se bucura de un succes atat de mare precum in SUA, Anglia, Germania sau Franta. In Romania exista aproximativ 200.000 de utilizatori din care mai putin de 26.000 sunt activi pe langa asta nu stiu cum e cu targetarea anuturilor sponsorizate pentru ca eu unul vad zilnic reclame catre unele companii care la noi nici nu exista. La nivel mondial compania americana se bucura de 271 milioane de utilizatori care isi acceseaza contul cel putin o data pe saptamana.

Cei mai multi utilizatori de Twitter din tara noastra se gasesc in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi si Brasov. Harta este destul de veche, nu am gasit nimic oficial despre numarul de utilizatori romani, pe judete, de Twitter in 2014.

Un articol foarte complex si util despre twitter in Romania gasiti pe blogul lui mariussescu.ro.

Daca utilizezi Twitter nu uita sa-mi dai un follow https://twitter.com/ebogdan

via zf.ro

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *