0

Ce am folosit pentru a ameliora montul de la picior

Atunci cand o colega de serviciu, care avea si ea probleme cu monturile, mi-a recomandat orteze epitact, nu ma asteptam sa se intample vreo minune. Aceasta mi-a spus ca ea a folosit-o doar vreo doua saptamani si a inceput sa vada ameliorari. In plus, spunea ca durerile au lasat-o complet si poate acum sa mearga chiar si pe distante foarte mari fara probleme. In cazul meu, tot ce imi doream era sa scap de dureri si sa evit, desigur, operatia. Daca aceste orteze speciale aveau sa opreasca evolutia monturilor, ar fi fost fantastic, dar eram oarecum sceptica.

Am intrat, asa cum mi-a recomandat colega mea, pe site-ul ciorapimedicinali.com si am ales orteza care se potrivea tipului de problema pe care il aveam eu. Orteza se numeste Epitact si pretul este mai mult decat accesibil. Am facut comanda si in foarte scurt timp, ortezele (am comandat doua) au ajuns la mine. Am desfacut pachetul si am fost impresionanta sa vad ca nu era ceva rigid, ba din contra. Fiecare orteza era realizata dintr-un material moale si ultra fin, astfel incat sa pot sa o port chiar si in interiorul pantofilor. Un astfel de produs trebuia, conform descrierii, sa imi corecteze pozitia degetului mare si sa ma ajute sa merg mult mai usor fara sa mai simt, in ceva timp, durere. Asadar nu am ezitat sa o port inca din prima zi. Am fost surprinsa sa constat faptul ca nu ma jena absolut deloc. Mi-am zis ca asta e de bine, dar totusi cum putea o orteza asa de fina sa ma ajute cu o problema atat de neplacuta? Insa, purtand-o zi de zi am observat nu numai o ameliorare, ci si faptul ca durerea a inceput sa dispara.

Desi colega mea imi spusese ca ameliorarea, in cazul ei, aparuse cam in doua saptamani, eu am constata ca deja dupa o saptamana situatia se imbunatatise peste asteptari. Incepusem sa merg mult mai usor, sa nu ma mai plang de dureri si nu simteam nici cel mai mic disconfort in pantofi. In plus, pot sa port orteza si pe timpul noptii fara probleme pentru ca nu ma jeneaza. Fiind realizate exceptional, nu exista riscul de a se desprinde, dar nici de a te strange astfel incat sa iti opreasca circulatia. Pur si simplu aproape ca nu le simti! Pentru mine este cea mai buna alegere. Pentru ca sunt multe persoane care sufera de astfel de probleme cu monturile, aceasta orteza consider ca este o optiune extraordinara pentru a nu ajunge in situatii grave cand chiar trebuie sa se efectueze o procedura chirurgicala.

Ortezele pentru monturi exista pe piata de ceva timp, insa in ultimii ani s-au dezvoltat astfel de produse din ce in ce mai performante si cu tehnologii inovative. Acesta este si cazul ortezelor Epitact. Ele folosesc tehnologia Epithelium Flex. Aceasta tehnologie le face usor de purtat, dar in acelasi timp capabile sa actioneze in timpul mersului asupra tuturor factorilor care agraveaza deformarea. O astfel de orteza, daca este intretinuta corect, poate fi purtata zilnic, timp de multe luni. Fiind un produs medical, orteza pentru monturi mai tine cont si de alte aspecte. In primul rand, aceasta poate fi folosita de oricine, deoarece este confectionata din materiale fine, hipoalergenice. In al doilea rand, daca ai pielea sensibila nu exista riscul sa faci rani sau escare. Materialul este creat astfel incat sa fie fin si placut la atingere si la contactul cu pielea.

Cand trebuie sa folosesti o astfel de orteza? Atunci cand observi ca baza degetului mare se roseste si incepe sa se deformeze. Cu timpul, daca nu se ia nicio masura, degetul mare poate incaleca degetul de langa el si durerile vor fi extraordinar de mari. In acest caz se ajunge, mai mult ca sigur, la interventia chirurgicala. Aceste monturi pot sa apara oricui, indiferent de varsta. Se pare inca ca femeile au o probabilitate mult mai mare de a dezvolta o astfel de deformare. Monturile se formeaza din cauza incaltamintei prea stramte, insa poate fi si o afectiune ereditara sau cauzata de probleme ale oaselor. De obicei, la persoanele tinere, este o cauza ereditara. Insa, indiferent de varsta si cauza, nu trebuie sa neglijezi acest aspect. Atata timp cat nu este foarte grav, ortezele precum cele de la Epitact, te pot ajuta. Pentru mine chiar au facut minuni. Tu ce mai astepti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *