5

Videochatul, o nouă tendință pentru femeile independente!

Odată cu egalitatea dintre sexe, femeile au început să-și dorească să fie independente. S-au dus acele vremuri în care bărbatul trebuia să fie stâlpul familiei, să aducă principala sursă de venit în casă, iar femeia să aibă grijă de gospodărie și de copii.

Țara noastră a evoluat semnificativ în ultimii ani si au apărut pe piață noi meserii ce pot fi practicate atât de bărbați, cât și de femei. Dacă privim în istorie, în Grecia Antică meseria de actor putea fi practicată doar de un bărbat, chiar dacă ar fi existat roluri feminine. Mai apoi, în culturi cu reguli destul de stricte, femeilor le era interzis să fie doctori. Nu era permis ca o femeie să vadă goliciunea unui bărbat, chiar dacă aceasta era pentru a-i salva viața!

Acum, să ne întoarcem în prezent, în zilele noastre, când femeile au succes în afaceri, conduc până și tiruri sau efectuează proceduri medicale complicate cu succes! Un domeniu din care se câștigă foarte bine, un domeniu pe care multe femei îl aleg drept rampă de lansare este și videochatul.

Ce este și ce presupune videochatul?

Meseria de model de videochat a început să fie din ce în ce mai cunoscută în ultimii ani. În România s-au înființat numeroase studiouri de videochat, unele care au avut succes și au ajuns în topuri în ziua de azi și altele care au ajuns în anonimat și apoi au dispărut.

Dar ce implică mai exact această meserie?

După cum sugerează și denumirea de video-chat, această meserie presupune conversarea a două persoane în mediul virtual prin intermediul unei camere web. Videochatul poate fi de două tipuri: videochat adult, unde este permisă nuditatea și videochat non adult, care se bazează în mare parte pe conversație.

Studio de videochat de top în capitală

După cum am specificat și mai sus, de-a lungul acestor ani, în care România a ajuns să fie cotată drept prima țară din Europa din acest domeniu, unele studiouri și-au croit drum spre succes iar altele spre faliment.

Printre cele care și-au croit drum spre succes s-a remarcat și Live Studio.

Despre Live Studio București putem spune multe, începând cu toate beneficiile pe care le pun la dispoziție modelelor și până la legalitatea și confidențialitatea oferită.

Live Studio este situat într-o locație discretă, iar încă de la primul contact, studioul inspiră lux și bună dispoziție. Foarte bine dotat, cu aparatură de ultimă generație și personal extrem de pregătit, Live Studio face progrese mari în acest domeniu și câștigă premii importante, anual, la evenimentele de profil.

logo-live-studio

Acest lucru nu poate decât să denote că este un studio serios care pune preț pe calitatea serviciilor oferite și, mai mult decât atât, pune preț pe resursa umană!

Ce oportunități au fetele care decid să-și schimbe viitorul în cadrul Live Studio?

Studioul oferă foarte multe bonusuri și beneficii tinerelor care aleg să facă o schimbare în viața lor. Salariul de ordinul miilor de dolari este principala motivație, însă studioul le oferă modelelor mai mult decât atât.

Tinerele de aici au oportunitatea de a se dezvolta și pe plan personal, nu numai financiar, deoarece participă gratuit la diverse cursuri de formare, de dezvoltare a capacităților lingvistice în limba engleză sau de dezvoltare a comunicării. Aceste cursuri ajută modelele să-și crească stima de sine și încrederea în forțele proprii.

Astfel, tinerele care aleg să lucreze aici nu numai că vor avea parte de un salariu motivant la sfârșitul lunii, dar își vor îmbunătăti cunoștințele in mai multe domenii. Pe bună dreptate, videochatul este o meserie care împlinește vise, oferă noi oportunități și lărgește orizonturi!

5 Comments

  1. Cred cu tarie ca videochatul este singurul domeniu care poate oferi femeilor independenta financiara! Este cea mai rapida metoda si studiourile chiar se ocupa ca modelele lor sa fie cele mai bune.

  2. Chiar este o tendinta care ia amploaare, in special in randul tinerelor. Este o cariera interesanta care vine la pachet cu o serie de beneficii foarte atragatoare. In plus de asta, videochatul este cea mai rapida metoda de obtinere a independentei financiare.

  3. Independenta este un sentiment de neegalat, iar femeile isi doresc acest lucru. Videochatul este domeniul care iti permite stilul de viata la care ai visat, insa trebuie sa te implici si sa muncesti pentru acest lucru.

  4. Este o tendinta, dar la baza reprezinta o oportunitate sigura de venit stabil pentru o femeie, sansa de a fi independenta si de a se bucura de un stil de viata la care multe dintre noi doar viseaza. Asa ca, de ce sa nu incerci?

  5. Da, este un domeniu care ofera independenta, mai ales ca este lucru pe care multe fmei si-l doresc si de ce nu? Daca reusesti sa te angajezi la un studio de top, cu suficienta experienta in domeniu, te vei putea bucura de un loc de munca asa cum ti-ai dorit si castiguri pe masura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *