0

Case de pariuri cu cel mai bun cash out

Dupa cum bine stim, optiunea Cash-Out difera de la o agentie de pariuri la alta, asa ca in acest articol vom principalele aspecte in ceea ce priveste aceasta varianta.

• UNIBET •

Ofera aceasta optiune la mai multe sporturi, nu doar la cele importante. Poate fi folosita pe orice tip de pariuri, live, simplu, pre-match sau multiplu. De asemenea, pariurile live pot fi inchise in orice moment.

BONUS DE BUN VENIT: Unibet ofera la inregistrare un pariu fara risc pana la 250 de lei, cu returnare 100% sub forma de bonus, ce trebuie rulat de trei ori, pe o cota minima de 1.40.

• BETFAIR •

Ofera Cash-Out pentru majoritatea sporturilor si optiunilor de pariere. Se aplica la pariuri simple, multiple, live sau pre-match. Interesant este faptul ca are functia Cash-Out partial, ceea ce inseamna ca putem inchide doar o parte din pariu, cealalta ramanand in joc pana la final.

BONUS DE BUN VENIT: La Betfair poti obtine un bonus pana la 500 RON. Plaseaza 5 pariuri de minim 50 RON si primesti bonus 100 RON. Se aplica doar pentru o cota mimina de 1.50.

• SPORTINGBET •

Cash-Out-ul este disponibil pentru majoritatea sporturilor, uneori lipsind la cele mai putin populare. Pariurile live, dar si cele pre-match pot fi inchise cu aceasta optiune.

BONUS DE BUN VENIT: La Sportingbet ai un bonus de 100% la depunere pana la 200 RON, in termen de 7 zile de la data inregistrarii. Intreaga suma formata din suma depusa + bonusul creditat trebuie sa fie pariata de cel putin zece ori (10x) la cote de 1.70 sau mai mari inainte ca suma si eventualele castiguri sa poata fi retrase din cont.

• BETANO •

Optiunea Cash-Out este disponibila pe orice dispozitiv, dar si pe orice sistem de operare. Pot fi inchise pariuri single si multiple, dar si cele live sau pre-match.

BONUS DE BUN VENIT: La Betano ai un bonus de 100% la depunere pana la 500 RON. Pentru a putea retrage suma si eventualele castiguri trebuie sa rulezi suma totala (depunere + bonus) de cinci ori, la o cota minima de 1.65.

• EFORTUNA •

Ofera de asemenea aceasta optiune, avand un nume diferit, si anume “Early Cashout”, iar la randul sau se aplica la pariurile live, pre-match, single sau multiple. Pot fi inchise orice pariuri cu exceptia handicapurilor asiatice si celor de tip “total goluri”.

BONUS DE BUN VENIT: La eFortuna ai un pariu fara risc, cu 50% returnarea mizei primului pariu pana la 300 de Lei. Doar primul pariu, de tip pre-match, este luat in considerare pentru acordarea bonusului. Daca pariul este castigator, bonusul este considerat finalizat. In cazul in care acest pariu este validat ca si pierdut, 50% din miza aferenta pariului este returnata in contul de jucator (50% până la 300 Lei), fiind disponibila imediat, neexistand conditii de rulare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *