0

Tu ce covoare folosesti?

Covorul este un accesoriu atat de importanta fie ca vorbim de o locuinta sau de un local deschis publicului. Deseori am avut ocazia de a vizita restaurante de top care, pe langa meniul impresionant, mi-au lasat o parere buna si datorita decorului impecabil. Mai exact, am fost surprins de presurile de la intrare, dar si de mocheta impecabila si curata.

Pe site-ul magazinului covoare profesionale gasim o gama vasta de produse destinate accesorizarii podelei fie ca esti profesionist intr-un domeniu, sau doresti sa iti decorezi casa corespunzator.

In gama lor de produse clientii vor gasi: covorase interior, covorase dezinfectante, covorase Horeca, covoare exterior, de cea mai buna calitate la preturi foarte convenabile!

Atunci cand alegem covorase Horeca, trebuie sa tinem cont si de design-ul interior al localului. Daca este un bar casual, atunci se merge pe un motiv mai simplu si usor de curatat, insa daca vorbim de un restaurant de 5 stele atunci este cazul sa alegem un covor care sa impresioneze.

Modelul de covor Grande Barok de pe site-ul covoare-profesionale.ro este alegerea multora atunci cand vine vorba de alegerea covorului perfect pentru restaurant sau chiar pentru intrarea intr-un hotel.

Stilul baroc este determinat de utilizarea miscarii si de detalii clare pentru a produce drama si tensiune. Carus Barok impresioneaza prin grandoarea pe care o adauga proiectelor tale. Aceste covoare sunt usor de curata insa pentru intretinerea lor este nevoie sa urmezi cativa pasi:

-Vei avea nevoie de un aspirator cu putere mare, care sa fie prevazut cu o perie speciala de covor, care ridica bine perii acestuia.

-Nu folosi un produs inainte de a-l testa intr-un loc mai putin vizibil. Risti sa decolorezi covorul. Daca covorul are o pata, dupa ce ai indepartat-o, trebuie curatat tot covorul, altfel se va vedea diferenta. Inainte de a-l curata, citeste eticheta produselor folosite. Astfel vei afla daca se potrivesc cu tipul covorului tau. Nu spala covorul in apa, ca pe o rufa. Verifica mai intai daca ies culorile si daca fibrele rezista la spalat.

Daca este foarte murdar si nu e un covor deosebit, ci unul obisnuit, ai nevoie de un burete impregnat cu o solutie compusa din apa calduta si 1-2 picaturi de detergent de vase manual. Se stoarce bine buretele si se freaca usor covorul, apoi se clateste cu o carpa de microfibra umeda. Se usuca frecand covorul in toate directiile cu un burete de prosop. Se lasa sa se usuce bine.

Curatarea covorului cu un aparat cu aburi este o alta solutie. Daca nu este foarte murdar se poate curata cu un aparat cu vapori de apa. Iata la ce trebuie sa fii atent:

-Verifica daca ies culorile, fiindca se poate decolora din cauza temperaturii inalte;

-Nu folosi prea multa solutie de curatat;

-Nu umezi prea tare covorul pentru a-i asigura o uscare rapida;

-Opteaza pentru un aparat suficient de puternic pentru a putea extrage solutia de curatat.

Avand aceste notiuni de baza despre curatarea covorului, alegerea nu va depinde decat de mediul unde este amplasat si de cat de circulata este incaperea!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *