0

De ce ai nevoie de o firma de servicii funerare?

Cei mai multi dintre noi trec prin clipe foarte dificile atunci cand o persoana apropiata se stinge din viata. E nevoie de tarie in fata mortii si nu de putine ori oamenii tind sa se piarda cu firea, sa deznadajduiasca, sa nu reuseasca sa se monteze eficient pentru a finaliza ritualul de inmormantare, dupa cum este traditia crestina. Cand o persoana pleaca din aceasta viata, familia indoliata are indatorirea de a se ocupa de parastas, curatarea si imbracarea trupului neinsufletit, transportarea acestuia de acasa sau de la spital la capela/ biserica si apoi la mormant, de asigurarea unui loc de veci, achizitionarea unui sicriu potrivit, a unei cruci, eventual repatriere, intocmirea actelor pentru inmormantare si solicitarea ajutorului de la stat. Iata ca lista este una cuprinzatoare, iar cand toate trebuie solutionate intr-un timp foarte scurt, lucrurile se pot complica usor.

De aceea, tot mai multi romani aleg sa colaboreze cu o firma de servicii funerare. Durerea si tristetea sunt mai usor de infruntat atunci cand stii ca tot ce trebuie facut pentru inmormantarea celui drag se va realiza intr-un mod profesionist. O firma de servicii funerare vine cu o experienta solida in spate, cu informatii pertinente pe care altfel ai fi nevoit sa le cauti in alta parte si sa pierzi timp. Multe firme de pompe funebre au pe stoc sicrie, cruci funerare si alte obiecte religioase necesare unei inmormantari. Acestea vor fi livrate imediat, in cele mai bune conditii.

La ora actuala cele mai bune firme de servici funerare, cum este Casa Funerara Blaj, au dezvoltat solutii complete pentru planificarea ceremoniei de inmormantare sau incinerare, cu respectarea ritualurilor recunoscute in traditia crestina romaneasca.

Servicii funerare: uitati de formalitati stufoase

Unul din cele mai intemeiate motive pentru care romanii aleg sa colaboreze cu o firma de servicii funerare este degrevarea de efectuarea tuturor formalitatilor necesare in caz de deces. Cand moartea survine pe neasteptate putem uita ca exista o serie de consemnari ce trebuie facute la autoritatile competente. Firma de pompe funebre va pune la dispozitie expertiza unui specialist pentru constatarea decesului si suport pentru intocmirea formalitatilor … care nu sunt deloc putine.

Pentru eficientizare este recomandat sa alegeti o firma de servicii funerare de pe raza teritoriului dumneavoastra. Nu va complicati in aceste momente incarcate din punct de vedere emotional sa comandati un sicriu online din alt oras. Este indicat sa colaborati cu o firma din apropiere. Pentru Bucuresti (toate sectoarele) si Ilfov puteti contacta Casa Funerara Blaj.

Pregatirea trupului neinsufletit

Unele din cele mai triste si solicitante operatiuni in cazul unui deces sunt toaletarea, imbalsamarea si punerea in sicriu. Nu degeaba Biserica recomanda ca acestea sa fie efectuate de o persoana din afara familiei. Firmele profesioniste de servicii funerare va pun la dispozitie un specialist pregatit pentru o astfel de sarcina delicata, un om calificat care va duce la indeplinire atributiile asa cum se cuvine, din respect pentru defunct.

Pachete de servicii funerare pentru orice buget

In fine, colaborarea cu o firma de servicii funerare are sens in contextul in care veti economisi timp si bani. Automat va veti putea pastra energia pentru a contracara durerea provocata in sufletul dumneavoastra si al celorlalti membri ai familiei. In aceste momente care se dovedesc atat de solicitante este bine ca familia sa fie unita pentru a depasi mai usor durerea. Comunicarea si disponibilitatea ii pot ajuta pe cei mai slabi din familie (copii, adolescenti, parinti, rude foarte apropiate celui decedat, persoane foarte afectate din punct de vedere emotional) sa treaca mai usor peste evenimentul trist.

Casa Funerara Blaj garanteaza servicii funerare extinse non-stop, indiferent de ora si zi. Conform procedurii, in functie de posibilitatile dumneavoastra se stabileste un buget in care veti dori sa va incadrati cu toate cheltuielile. Astfel veti avea garantia ca nu veti cheltui mai mult decat va permiteti, dar ca tot ce este necesar se va realiza in cele mai bune conditii.

Echipa de pompe funebre va planifica, va aranja si va furniza tot ce este nevoie pentru ceremonia de inhumare – cruce funerara, sicriu adecvat, meniu pentru parastas, transport cu masini speciale etc.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *