1

Editare computerizata de la cei mai buni!

 

 

Unul dintre avantajele pe care il aduce tehnologia in ziua de astazi, este posibilitatea de a face aproape totul prin intermediul unui computer. Editarea grafica computerizata reprezinta nivelul actual la care majoritatea firmelor prefera sa faca sigle, insigne, medalii sau materiale de promovare in general.

Firma din Brasov addigital.ro, leader in domeniu are un portofoliu impresionant, avand in vedere ca in trecut a colaborat cu firme cu nume destul de important.

Serviciile lor sunt urmatoarele: servicii de editare/proiectare de cataloage, carti postale, felicitari, formulare, afise si materiale publicitare (sigle, ecusoane, insigne, medalii). Cartile postale reprezinta inca o alternativa in comunicare si pot fi personalizate cu datele si pozele dumneavoastra. Interactionati cu clientii dumneavoastra printr-o simpla carte postala care ofera intotdeauna emotii pozitive.

Cartile postale pot fi realizate in diferite forme si pe diferite suporturi de hartie. Pot avea un format incepand de la A3 pana la A6, pot fi dreptunghiulare, patrate, rotunde, ovale, stantate sau pot avea forme speciale. Suporturile de hartie disponibile sunt:

-carton cromat 265g;

-hartie aurie 290g;

-hartie mata dublu cretata 300g;

-hartie reciclata 300g;

-carton 300g cu autocolant alb detasabil;

-hartie dublu cretata mata 350g;

-hartie mata dublu cretata 400g .

Cartile postale sunt doar cateva elemente care se pot incadra in categoria materialelor promotionale, firmele pot alege sa creeze felicitari sau plicuri cu addigital.ro pentru a obtine raspunsuri cat mai pozitive. Produsele promotionale pot servi mai multor functii importante pentru afacerea ta. In primul rand, produsele promotionale oferite potentialilor clienti la un targ sau alt eveniment de promovare ar servi ca o modalitate usoara de a se asigura ca acesti potentiali clienti vor avea informatiile de contact usor accesibile pentru ei. Faptul ca produsul promotional va fi utilizat si vazut in mod regulat de aceasta persoana iti va spori considerabil sansele de a face o tranzactie sau o vanzare.

 

 

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *