0

De la interviul de angajare la castiguri de mii de $ pe luna

Buna tuturor, numele meu este Alexandra si randurile urmatoare m sa va povestesc despre cum a reusit sa obtin un job bine platit, va oi povesti tot traseul pe care l-am urmat de la interviul de angajare pana la castiguri de mii de dolari pe luna.

Aveam un job bine platit dar voiam sa schimb ceva, voiam ca totul sa fie exact asa cum imi doresc. Aflasem de la o prietena care lucra deja la ei si am facut propriul meu research pe internet. Am descoperit o pagina de facebook cu parerile feletor despre Rich Girls, ce au mai lucrat m inceput sa caut online detalii despre programul de lucru si unde este localizat acest studio de videochat in Bucuresti, pentru ca deja imi doream sa merg la interviu.

Cand am ajuns la interviu la Rich Girls Studio videochat Bucuresti habar nu aveam cu ce se mananca domeniul ditr-un studio videochat .  Am ajuns acolo, pot spune ca am dat peste o atmosfera super tare dar si peste o locatie foarte luxoasa, de parca ai fi fost intr-o alta lume.

M-a preluat d-na Manager care este o femeie foarte calma si care stie ce vrea. Si am inceput sa vorbim despre subiectul „Videochat” care este tabu pentru unele persoane. A  vorbit cu foarte multa lejeritate, cu foarte mult interes si multa implicare. Am inteles fiecare cuvintel.

Am fost atenta la fiecare detaliu si am pus o multime de intrebari la care mi s-a raspuns cu transparenta si incredere. Inca de la interviu am inteles ca veniturile de mii de $ pe luna nu sunt simplu de castigat.

Trebuie sa ai anumite ore online, sa te implici si sa te lasi indrumata de ce mai mare echipa de trainerite, pe care acest  studio de videochat in Bucuresti Rich Girls ti-o pune la dispozitie. Tot la discutie am aflat si despre toate avantajele pe care ei le ofera modelelor: solar, coafor, make-up, extensii gene, manichiura, toate Gratuit pentru modelele care fac parte din echipa Rich Girls.

Dupa ce am purtat discutia asta, care nu m-a plictisit deloc, din contra, mi-a starnit foarte tare interesul, d-na manager mi-a facut si o prezentare a camerelor de lucru. Toate au fost minunate. Cu mult bun gust, calitate superioara si mult bun gust. M-a astras extrem de tare modul in care se vorbeste cu posibilele modele.

Iti spun exact ce trebuie sa faci si care sunt pasii prin care vei putea sa ajungi un model de Top. De asemenea, ti se ofera GRATUIT: cursuri de limba engleza,  training-uri, sfaturi pentru ca tu sa poti fi un model independent de Top.

Mi-a placut extrem de mult tot ce am auzit si citit pe internet  pareri despre studioul de videochat Rich Girls. Mi-a placut atmosfera oferita de acest loc de munca bina platit si vi-l recomand si voua.

Chiar si dupa o perioada de 6 luni, va pot spune cu acelasi entuziasm ca imi place ceea ce fac, imi place Rich Girls si in scurt timp voi face parte din echipa modelelor de Top!  Va recomand si voua cu caldura in cazul in care nu sunteti multumite de actualul loc de munca si v-ar placea sa lucrati in acest domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *