Folia cu bule este în prezent disponibilă în diferite opțiuni, inclusiv folie cu bule la role, folii individuale, plicuri căptușite cu folie cu bule și pungi realizate din folie cu bule prevăzute cu bandă adezivă. Toate aceste opțiuni vin în dimensiuni diverse, iar bulele, la rândul lor, pot avea diferite dimensiuni, folia cu bule mari fiind destinată împachetării articolelor voluminoase, în timp ce folia cu bule mici este mai potrivită pentru ambalarea obiectelor mici.
Dimensiunile foliilor cu bule
Este recomandat să alegeți întotdeauna o folie cu bule de dimensiune potrivită, care să se potrivească cu dimensiunile lucrurilor pe care le împachetați. Fotografiile mari sau tablourile înrămate vor avea nevoie de o folie mai lată decât rama pentru a beneficia de protecție maximă. Bijuteriile, dispozitivele electronice și articolele de dimensiuni mai mici pot fi ambalate individual în pungi realizate din folie cu bule pe care le puteți cumpăra accesând https://www.foliecubule.ro/catalog/pungi-folie-cu-bule-49. Folia cu bule mari de dimensiuni generoase și rolele din folie cu bule sunt ideale pentru protejarea obiectelor mari, cum ar fi piese de mobilier. De asemenea, servetelele cu bule pot fi folosite pentru intercalarea între articole pentru a le oferi protecție la impact. Dacă doriți să împachetați și să asigurați protecția obiectelor mari, puteți opta pentru folie cu bule la role a căror lățime ajunge până la 1500 mm.
Când se folosește folia cu bule mici?
Folia cu bule mici poate fi folosită pentru a împacheta de jur împrejur articolele pe care doriți să le expediați, precum și electronicele sensibile, deoarece folia deține proprietăți antistatice care protejează articolele împachetate împotriva loviturilor și impactului, dar și împotriva daunelor cauzate de statică. Folia cu bule mici vine pe rulouri care variază de la 500 mm lățime la 750 mm și până la 1000 mm, asigurând o protecție excelentă și o ambalare foarte precisă a articolelor foarte mici până la obiecte destul de mari, cum ar fi tablouri, fotografii, computere și multe altele. În plus, dacă doriți o versiune ecologică, puteți opta pentru o folie cu bule mici realizată din cel puțin 15% material reciclat, care oferă gradul obișnuit de protecție, dar care este mai prietenoasă cu mediul înconjurător.
Când se folosește folia cu bule mari?
Pentru piese voluminoase de mobilier, pentru blaturi, mese și alte articole de mari dimensiuni, puteți opta pentru role realizate din folie cu bule, acestea fiind o modalitate alternativă de împachetare, protejând articolele și toate suprafețele delicate împotriva zgârieturilor și altor deteriorări care pot apărea în timpul manipulării, tranzitului, transportului și depozitării. Bucățile mari din folie cu bule sunt adresate comercianților de mobilă care își doresc protecție durabilă în timpul expedierii sau depozitării. De asemenea, folia cu bule a fost fabricată pentru a feri produsele de umiditate și pentru a proteja astfel mai eficient articolele delicate sau de mare valoare, pe lângă faptul că poate fi reutilizată.
În funcție de dimensiunea și particularitățile articolelor pe care doriți să le expediați sau să le transportați pe cont propriu, puteți alege dintr-o varietate de folii cu bule, inclusiv folii individuale, folie la role, pungi din folie cu bule, plicuri căptușite cu folie și tuburi cu bule.
Share the post "Cum să alegeți folia cu bule potrivită pentru a oferi protecție maximă articolelor pe care le împachetați?"