0

Cauti o haina din blana nurca si nu gasesti modelul perfect pentru tine? O poti face la comanda!

Una dintre cele mai populare piese din garderoba femeilor care investesc in vestimentatia lor este haina din blana nurca. Aceasta raspunde la toate cerintele: asigura confort termic sporit, este usor de purtat si de asortat, pune in valoare feminitatea purtatoarei, confera bun gust si un aspect estetic luxuriant, dar este si deosebit de rezistenta.

Iti doresti o astfel de haina, dar – pur si simplu – nu o gasesti in comert? Avem vesti bune pentru tine: poti obtine modelul de haina perfect pentru tine, optand pentru serviciile de personalizare. Ai doua optiuni: fie un model total conceput de la zero, fie unul personalizat, adaptat siluetei si preferintelor tale, pornind de la o optiune existenta in magazin. Nimic mai simplu! Afla detaliile.

 

Haina de blana made to measure: modelul standard este personalizat special pentru tine

Daca ti-ai pierdut rabdarea in cautarea hainei de blana perfecta pentru conformatia corpului tau, pe care nu ai gasit-o in oferta magazinelor de blanuri, nu dispera. Poti sa apelezi la serviciul pus la dispozitie de cele mai mari case de blanuri din Romania, made to measure, ce iti ofera sansa de a personaliza un model pre-existent. Nu doar dimensiunea se poate personaliza si adapta la silueta ta, ci si alte elemente, cum ar fi: tipologia gulerului sau a manecilor, adaugarea unor elemente noi (cum ar fi alt sistem de inchidere), culoarea si asa mai departe. Serviciul permite un numar mare de personalizari, inclusiv la nivel de captuseala, si necesita doar 1 – 2 probe. Cu alte cuvinte, castigi timp si te bucuri de haina perfecta!

 

Haina de blana bespoke: casele de blanuri concep, pentru tine, un model 100% nou

Daca ai vazut undeva sau, pur si simplu, ti-ai imaginat un anumit model de haina de blana, pe care nu il gasesi in magazine, avem vesti bune! El poate ajunge in garderoba ta, mai repede decat ai fi crezut, gratie serviciilor numite „bespoke” puse la dispozitie de casele de blanuri de prestigiu din tara. Sunt necesare pana la 4 probe pentru a transforma in realitate ideea / schita / fotografia pe care o vei aduce inaintea expertilor. Se creeaza un model total nou, conceput astfel incat sa raspunda la toate cerintele pe care le ai. De asemenea, specialistii se asigura ca aceste este perfect adaptat la conformatia corpului tau si ca raspunde la toate cerintele de calitate si confort. Este o modalitate simpla si eficienta, de care poti profita!

 

Casa de Blanuri MG personalizeaza si concepe de la zero haine de blana naturala Bucuresti

Cunoscuta pentru serviciile premium de personalizare pe care le ofera, dar si pentru oferta vasta de produse, Casa de Blanuri MG este magazinul ideal de unde poti cumpara haine de blana naturala Bucuresti. Calitatea este la cel mai inalt nivel de pe piata, pentru ca in atelierul celor de la Casa de Blanuri MG nu ajung decat piei achizitionate de la burse de prestigiu, cum ar fi Kopenhagen Fur, Saga sau Sojuzpushnina.

Produsele de la Casa de Blanuri MG se adreseaza femeilor independente, puternice si cu stil, care  vor sa iasa in evidenta. Hainele de lux au o durata mare de intrebuintare si raspund tuturor cerintelor: au o frumusete si o stralucire aparte, si asigura confortul termic sporit.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *