0

Acceseaza si tu fonduri nerambursabile pentru firma ta

Apreciez oamenii care renasc din propria cenusa, adica ies in lume mai infloritori ca niciodata, cand cei din jur ii socotesc invinsi definitiv! Intotdeauna am avut respect pentru oamenii care in perioada interbelica si-au recladit casele de 2-3 ori, fiindca s-au facut una cu pamantul in timpul bombardamentelor.
Te intrebi de unde atata putere au oamenii demni, de isi pot continua viata cu fruntea sus, dupa ce pareau doborati definitiv?
Ma uit in jurul meu si observ ca intreprinzatorii se orienteaza rapid ca afacerea lor sa supravietuiasca. Nu se mai poate tine deschis in mod legal restaurantul, distribuie mancare la domiciliul clientilor care doresc acest lucru! Anumite cheltuieli dispar sau scad simtitor, dar noua schimbare vine cu cheltuieli noi.
Astfel intretinerea salilor de mese este inlocuita cu achizitionarea de vase de unica folosinta si cutii pentru transporturi speciale ca mancarea sa nu se verse. Se investesc bani in combustibil, fiindca masina care asigura livrarea consuma.

In acest moment, putini antreprenori stiu ca pot accesa fonduri nerambursabile pentru firmele lor.
Evident ca aceste fonduri se impun a fi cheltuite in vederea modernizarii firmei. Unul dintre cele mai atractive programe aflate in derulare este 100.000 EURO PENTRU PANOURI SI STATII DE INCARCARE PRIN ELECTRIC UP.

Suma este generoasa si permite cumpararea si amplasarea panourilor fotovoltaice pe acoperisul cladirilor, dar si punerea la punct a statiilor pentru incarcarea masinilor electrice.
Producerea energiei verzi este incurajata. Se stie ca masinile electrice consuma putin, nu polueaza si nu sunt zgomotoase.
Ce ai zice ca livrarea mancarii sa fie facuta cu aceste masini economice si deloc pretentioase?
Ce ai zice ca toate sistemele de alimentare sa fie puse la punct din fonduri nerambursabile?
Poti accesa aceste fonduri in acest moment, sa poti derula programul complet in perioada 2021-2027. In 6 ani, firmele tale de catering pot fi cele mai profitabile din oras.
Apa calda este necesara la bucatarie pentru intretinerea igienei cand vremea este rece si totul trebuie sa fie spalat cu apa calda. Si vara vasele si locul in care se prepara mancarea se intretine prin spalarea atenta cu apa calda si cu detergentul potrivit. Apa calda dizolva detergentul si curata mult mai bine ca apa rece.
Din aceasta cauza rufele deschise la culoare, cum sunt fetele de masa, servetelele si prosoapele de bucatarie nu se spala niciodata cu apa rece.

Pentru obtinerea acestor fonduri nu ti se cere sa indeplinesti conditii foarte grele. Iata care sunt acestea:
-sa ai impozitele platite la zi. Mi se pare corect sa fii ajutat numai daca ti-ai achitat indatoririle fata de stat.
-sa respecti legislatia in vigoare si sa utilizezi fondurile pentru ce au fost destinate.
-parcurgerea tuturor etapelor inscrierii pentru proiect.
Informatii valoroase despre fonduri nerambursabile sunt postate pe site-ul firmei Inafaceri.ro, iar accesul la ele este nerestrictionat.
Accesarea acestor fonduri reprezinta gura de oxigen de care au nevoie intreprinzatorii in aceste vremuri de criza, marcate de pandemie. Aceste este un ajutor nepretuit care contribuie la dezvoltarea afacerii, la reducerea cheltuielilor si la sporirea beneficiilor in timp.
Firmele si cabinetele medicale implicate in prevenirea infectiilor cu Covid 19 se pot inscrie pentru obtinerea sumei de 2000 de euro, acordate dupa principiul „primul venit, primul servit”.
Tocmai de aceea ar trebui sa fii activ si sa intri regulat pe site-ul firmei prezentate de mine, unde poti derula activitati complexe in favoarea ta:
1.Poti cumpara afaceri la cheie, cu vechime pe piata de profil si cu venituri de ordinul miilor sau milioanelor de euro. In prezent, daca esti interesat, gasesti peste 50 de afaceri profitabile din care poti alege una care sa te reprezinte. Este bine sa iti alegi afacerea in asa fel, incat sa iti pui in valoare pregatirea profesionala si talentele.
2.Poti vinde afacerea personala, sa te retragi in cabana din munti care te asteapta. In raiul acela poti avea o viata linistita si implinita.
3.Ti se pun la dispozitie servicii software de care este mare nevoie acum, cand magazinele din oras s-au mutat sau se vor muta pe internet.
4.Gasesti lista celor mai bune firme de servicii pe regiuni si judete.
5.Ai acces la informatii despre finantari nerambursabile sau deosebit de avantajoase pe care nu ai voie sa le ratezi.
6.Poti posta un anunt pe site conform nevoilor tale.
Ce spui de toate acestea? Nu-i asa ca este avantajos sa iti faci un abonament la noutatile care vor aparea pe site si sa le primesti pe adresa de e-mail?

In ceea ce ma priveste am gasit multe informatii care mi-au folosit pe acest site, in special referitoare la investitii.
Cine are bani de investit poate sa cumpere un restaurant si sa livreze mancare la domiciliu, o firma ce vinde covorase dezinfectante care se vand ca painea calda in acest moment, curatatorii si spalatorii chimice sau depozite.
De pilda, un depozit mare, situat intr-o zona foarte buna aduce incasari uriase, fara cheltuieli de intretinere mari.
Singurele cheltuieli sunt legate de curatenie si de asigurarea alimentarii cu energie electrica.
Poti cumpara o firma de mobila, mai ales in cazul in care esti foarte creativ si doresti ca ideile tale sa fie puse in practica.
Ai facut cursuri de coafura sau de cosmetica? Cumpara unul dintre saloanele de infrumusetare situate central in orasul tau si nu vei regreta!
Vei putea sa lucrezi si tu in rand cu angajatele sau vei putea sa iti dai seama cat de bine lucreaza.
Ce zici de toate aceste oportunitati? Pe site-ul prezentat de mine este locul de intalnire al principalilor intreprinzatori din Romania.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *