0

Stiai ca poti obtine mai mult de la bateria de cada?

Cum ar fi sa duci experienta unei bai calde sau a unui dus tonifiant la urmatorul nivel? Daca ideea iti surade, te vei bucura sa afli ca solutia ideala iti este la indemana: o baterie cada marca Grohe va adauga un plus de calitate vietii tale de la prima utilizare.

Bateriile marca Grohe inseamna design atractiv si calitate germana. Urmeaza recomandarile de mai jos si in scurt timp vei sti ce tip de baterie cada se potriveste preferintelor tale.

Cum se instaleaza o baterie pentru cada?

Pentru a evita accidentele si neplacerile, instalatiile sanitare de baie trebuie alese cu mare grija. Cu acestea in minte, este necesar sa acordam atentia corespunzatoare detaliilor precum tipul comenzii, modalitatea de instalare si modul de limitare al bateriei. In acest fel vom evita un consum de energie si de apa excesive.

Putem distinge intre patru tipuri de baterii de cada:

  • Bateria incastrata- Este remarcabila prin simplitatea si eleganta design-ului. Aceasta baterie cada se monteaza cu usurinta in perete, de unde singurele elemente care mai raman vizibile sunt manerul si comutatorul;
  • Baterie pe perete- Este caracterizate de design-ul clasic, fiind totodata cel mai popular produs. Poate fi montat in cabina de dus sau pe peretele aflat in fata cazii;
  • Baterie pe cada- Reprezinta una dintre cele mai moderne baterii pentru cada. Aceasta se monteaza la cada;
  • Baterie pe podea- Isi gaseste locul pe pardoseala din baie, de obicei in spatele cazii. Are un design cu aspect luxuriant, fiind in special dedicat cazilor care prin pozitia lor formeaza o insula.

Baterii cada si  tipuri de comanda

Se poate distinge intre doua tipuri de comenzi pentru bateriile de cada:

  • Monocomanda – Este constituita dintr-un maner unic, prin intermediul caruia temperatura apei este reglata. Fata de bateriile obisnuite, aceasta are un design ce o face mai usor de folosit, motiv pentru care si este cel mai popular model de comanda disponibil.

Comanda dubla- este un tip de comanta compus din doi robineti, fiind un model clasic de baterie dedicat celor care prefera doua baterii in detrimentul bateriei cu monocomanda;

Un alt aspect caruia este important sa-i acordam atentie este limitatorul de debit, obiectul care ne ajuta sa nu irosim apa.

Nu mai putin importanta este calitatea materialului din care este fabricada o baterie cada. In privionta acestui creiteriu nu trebuie facut nici un compromis, fiindca de acest aspect depind atat eficienta, cat si durabilitatea produsului. Cand e vorba de o baterie cada de calitate superioara, inoxul si ceramica sunt cele mai potrivite materiale, chiar daca au un pret mai ridicat.

baterie-cada04

Bateria de cada Grohe Bauloop este una din cele mai moderne baterii sanitare, beneficiare a tehnologiei Starlight. Aceasta tehnologie garanteaza o buna rezitenta la matuire si murdarie, beneficiind de un limitator de debit ajustabil. Datorita tehnologiei Quickfix, aceasta baterie face posibila o instalare foarte rapida. In plus, o baterie cada Grohe Bauloop dispune de limitator de temperatura, iar materialul din care este confectionat nu ingaduie bateriei sa atinga pragul supraincalzirii.

Bateria Grohe Atrio este exponenta gamei superioare de baterii Grohe. Aceasta se monteaza cu usurinta pe perete, dispune de garnituri ceramice, valve cu sens unic la evacuare si pipa tubulara pivotanta, care se opreste in mod  automat in caz de reflux.

Unde se gasesc baterii pentru cada marca Grohe?

In magazinul virtual Baterii-ux.ro navighezi printre numeroase baterii de cada si produse sanitare de calitate, perfect adaptate preferintelor si gusturilor tale. Baterii-lux este un magazin specializat in comercializarea prodselor germane Grohe, fiind unul din cel mai renumit importator de produse sanitare din Romania.

Descopera oferta de produse de aici si spune bun venit la nivelul urmator de calitate a vietii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *