0

Cuplaje electromagnetice se pot comanda de pe site-ul firmei Motorindustry

Se intampla adesea sa operezi cu termeni despre care nu stii marelucru si esti pus in incurcatura. Iti este jena sa intrebi, sa nu rada colegii de tine si semnificatia termenilor te framanta.

Adevarul este ca nu suntem facuti sa excelam in toate domeniiile si sa stim termeni de specialitate din toate domeniile activitatilor umane.

Devenim ridicoli cand folosim cuvinte incorect, fiindca nu le stim sensurile. Da, multe dintre cuvintele limbii romane sunt polisemantice si de aceea strainilor le este foarte greu sa ii invete subtilitatile. Dar sa va spun povestea mea!

M-am prezentat la un interviu de angajare la cea mai apropiata sucursala de orasul meu a companiei CFR Marfa. Imi doream acest post, fiindca aveam nevoie de el, mai ales ca din cauza pandemiei cursurile de la facultate se tineau online si trebuia sa contribui si eu cu ceva la bugetul familiei.

Comisia a apreciat scrisoarea mea de intentie, atitudinea si tinuta, dar m-a supus unui test din care am iesit cu brio datorita prezentei de spirit.

-Noi ne retragem, mi-au spus! Aveti 5 minute sa va documentati si sa tineti un discurs de 8 minute despre cuplaje electromagnetice.  Aveti voie sa folositi computerul din fata dumneavoastra.

Imi placea ca foloseau pronumele de politete cand mi se adresau, desi unii dintre ei aveau parul alb si probabil copii de varsta mea acasa.

Mi-am notat sintagma inainte de a iesi ei din birou. „Nu pot sa improvizez, am spus, dar adevarul este ca nu am auzit de cuplaje magnetice pana acum, cu toate acestea am nevoie de post si trebuie sa-l obtin!”

Am cautat la istoric si am gasit acolo sintagma. Am dat click si am ajuns pe site-ul firmei Motorindustry.ro. am parcurs cu atentie informatiile de pe site, am notat repede in agenda ce am reusit sa cuprind si cand s-a intors comisia, am inceput:

-Cele mai bune cuplaje electromagnetice se pot comanda de pe site-ul firmei Motorindustry.ro, cu care CRF Marfa are contract de ani de zile.

-Pe site se afla 23 de produse la acesta categorie, prezentate pe doua pagini atractive ale catalogului virtual.

-Firma ofera produse pentru companii, regii si firme mai mici, dar si pentru persoanele care doresc sa isi puna la punct un atelier in care sa produca piese, tocatoare din lemn sau sa pastreze trusele de scule cu care isi pot repara singuri sistemul de alimentare cu apa, masina.

-Ultima comanda de cuplaje  electromagnetice, cabluri de hotel, materiale pentru calea ferata si motoare a fost plasata acum o luna si a fost in valoare de cateva milioane de euro.

-Daca ma veti pune vreodata sa comand cuplaje electromagnetice, voi urma traditia si voi respecta parteneriatul, prin urmare nu le voi comanda din alta parte.

M-au ascultat atenti, fara sa ma intrerupa cu zambetul pe fata.

-Trebuia sa incepeti cu definitia expresiei, sa ne spuneti la ce folosesc aceste cuplaje electromagnetice, mi-a reprosat seful comisiei pe un ton amical.

-Va marturisesc sincer ca nu stiu. Am cautat raspunsuri pe internet, dar nu am gasit nimic pe intelesul meu si nu doresc sa ma pun intr-o pozitie defavorabila. Sunt sigura ca sunt foarte importante, din moment ce le-ati comandat si ca aveti incredere in acest furnizor, din moment ce cumparati atat de multe piese si dispozitive de la el.

Seful comisiei mi-a intins mana:

-Felicitari, colega! Astazi am pariat pe tine! Le-am zis ca nu te vei face de ras si ca nu vei cauta sa improvizezi un raspuns. Important este ca ne respecti partenerii si ca stii unde sa plasezi comanda.

Nu poti sa folosesti la intamplare cuvintele, dar poti sa intelegi importanta unor termeni tehnici. De asemenea poti sa stabilesti nivelul unei firme prin:

-clientii pe care ii are. Cand in portofoliu sunt companii si firme la care  nu se admit intarzieri, intelegi ca si livrarea pieselor de schimb se face la timp si serviciile se efectueaza repede si bine.

-diversitatea produselor. Un furnizor excelent de produse are marfa utila si pentru firme, companii si societati, dar si pentru persoanele particulare carora le place sa lucreze acasa in atelierele lor.

-calitatea produselor si a  reparatiile efectuate de specialistii firmei prezentate mai sus. Tehnicienii de la Motorindustry garanteaza reparatiile pe care le fac si se intelege ca vor folosi piese originale, fiindca nu risca sa faca rabat de la calitate. Riscul ar fi prea mare ca la repararea macaralelor sa se puna gresit vreo piesa sau sa fie uzata. La fel se pune problema si in cazul trenurilor.

-disponibilitatea. Din pacate, motoarele se defecteaza repede, mai ales cele suprasolicitate.

Cu motoarele electrice nu este de glumit, iar in cazul celor de putere mica, se impune prezenta unui contactor electric sigur.

Uneori, din informatiile pe care le primesti este bine sa redai esentialul astfel incat sa ii convingi pe cei care te asculta si sa recunosti deschis faptul ca anumiti termeni tehnici te depasesc.

Asa am obtinut eu postul si peste cateva luni stiam ce inseamna cuplaje electromagnetice si la ce se folosesc, de unde se pot comanda si frane electromagnetice motoare electrice, pompe hidraulice.

Apreciez firmele care au atat de multe lucruri de oferit partenerilor si care combina vanzarea produsele cu servicii de reparare a acestora.

Motorindustry m-a calauzit sa ii cumpar tatei un cadou de pret la care tine enorm: trusa auto si bancul de lucru cu trei sertare, sa nu mai murdareasca mesele din bucatarie sau din sufragerie de unsoare.

Cuplajele electromagnetice au fost norocoase in cazul meu si iubesc firma Motorindustry din toata inima!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *