0

Un taraf de nunta care multumeste pe toata lumea

In ceea ce priveste muzica de la nunta, vor exista nemultumiri, daca solistii nu au experienta necesara si deschiderea catre preferintele muzicale ale mirilor si ale nuntasilor.
Multi participanti la nunta nu concep un astfel de eveniment fara sa auda:”Ia-ti mireasa ziua buna”, fara nuneasca, o hora sau o perinita.
Ei vor sa asculte cantece sensibile la care mireasa sa lacrimeze si parintii mirilor sa se emotioneze.

Pentru altii, muzica de petrecere sau muzica usoara este la moda, dar un taraf nunta abil isi rezerva timp sa satisfaca toate gusturile muzicale.
Asa este taraful Grandpartymusic.ro, in prezent unul dintre cele mai solicitate din Bucuresti. Solistii au voci foarte bune si repertoriu vast care le permite sa sustina artistic un eveniment de la inceput pana la sfarsit. Crezul lor artistic il reprezinta dedicarea in exclusivitate unui eveniment de la debutul sau pana le incheiere, de aceea nu programeaza niciodata doua “cantari” pentru aceeasi data.

Organizatorii de evenimente apreciaza atat de mult acest fapt, incat nu vor sa cheme pe altcineva sa le cante, mai ales ca o colaborare cu Grandpartymusic.ro inseamna rezolvarea eleganta si a urmatoarelor probleme:
-asigurarea unui acompaniament de calitate premium cu care solistii se sincronizeaza perfect gratie orelor de repetitii.
-sonorizare de calitate, echipamentele provenind de la cele mai bune firme de profil
-schele de lumini de 3 sau de 6 metri
-cabina foto pentru care plata se face in functie de numarul de poze sau de ore.

Cu toate ca taraful de nunta prezentat mai sus satisfice toate gusturile muzicale variate ale nuntasilor si mirilor, ei sunt disponibili, usor de programat, daca se urmeaza urmatorii pasi:
-mai intai vizitatorul face un popas pe site-ul lor si se informeaza. Este liber sa asculte inregistrarile si sa solicite altele sa isi dea seama de calitatea muzicii si a spectacolului. De asemenea poate cere probe in plus, fiindca i se trimit mai multe inregistrari.
-solicita o oferta de pret pentru serviciile pe care doreste sa le programeze. Ar fi si pacat ca organizatorii aflati in criza de timp sa se mai duca in alta parte pentru sonorizare, lumini sau cabina foto!
-se face programarea si se pun la punct toate detaliile.

Taraful are multe surprize pentru miri. Din cand in cand, in timpul programului interpreteaza muzica lor favorita. Nuntasii vor fi fericiti de prestatia lor si vor lauda mirii pentru alegerea facute. La sfarsitul nuntii vor primi si dar ca de la fiecare nuntas: inregistrari cu toata muzica de la eveniment.
I-am urmarit la nunti, la cumetrii si la botezuri si evenimentele au fost reusite datorita lor! Sunt fermecatori pe scena, sinceri si generosi, de aceea abia fac fata solicitarilor, dar canta cu toata puterea fiintei lor fiindca stiu ca asta le este menirea.

Taraful este complet, repertoriul bogat, punctualitatea fiind alt punct forte al formatiei.
Nu concept ca nunta mea sa inceapa fara ei, fiindca am vazut cat de reusite au fost toate evenimentele la care au participat!
Ma bucur ca am avut onoarea sa ii ascult si ca am obtinut datele lor de contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *