0

Cum sa alegi o trotineta pentru copii

trotineta-copii-smart-3in1_124

A alege o trotineta pentru copii poate fi, uneori, chiar si mai dificil decat daca este nevoie sa alegem una pentru adulti. Sunt multe lucruri ce trebuie luate in considerare si multe intrebari. Ce trotinete sunt potrivite pentru copil? Care este varsta potrivita pentru a-l lasa pe copil sa foloseasca o trotineta? Sa aleg o trotineta cu scaunel detasabil sau una fara asa ceva?

Majoritatea parintilor cumpara trotinete copiilor pentru urmatoarele motive:
1.Pentru a-l ajuta pe micut sa isi imbunatateasca conditia fizica si sa isi dezvolte capacitatile motrice;
2.Sunt optiuni extraordinare pentru activitati si exercitii in aer liber;
3.Este o buna pregatire pentru a invata sa mearga pe bicicleta;
4.Este o sursa maxima de distractie;
5.Este un mod simplu de a-l plimba pe copil, in cazul in care acest vehicul are si scaun detasabil.

Asemenea trotinete pot fi achizitionate de la jucariafavorita.ro, magazin care comercializeaza mobilier, vehicule si jucarii pentru cei mici. Capacitatile motrice ale fiecarui copil sunt diferite in functie de varsta si dezvoltarea sa. Asadar, abilitatile fizice sunt un indiciu mai bun decat varsta sau inaltimea copilului pentru a hotari daca cel mic este gata. In general, orice copil care poate, cat de cat, sa mearga si sa stea bine in sezut este gata pentru o trotineta. De obicei, varsta la care incep majoritatea parintilor sa le aleaga celor mici trotinete este 2 ani. Cu cat vor incepe mai devreme sa foloseasca o trotineta, cu atat abilitatile lor se vor dezvolta mai bine.

Cel mai bine, pentru un echlibru si o siguranta mai mare, este ca cei mici sa foloseasca o trotineta cu 3 roti. Cele mai comune tipuri de trotinete pentru copiii foarte mici sunt cele cu doua roti in fata si una in spate, asemenea celor disponibile pe jucariafavorita.ro. Este modelul cel mai convenabil si usor de folosit pentru micutii care isi doresc sa faca miscare. Nu vor avea astfel probleme cu echilibrul si nici nu exista un pericol foarte mare de a se accidenta. Este un model foarte bun ce ii ajuta pe copii sa isi dezvolte musculatura picioarelor pentru ca, indiferent de numarul de roti, tot va fi nevoie sa depuna putin efort atunci cand imping. Pentru copiii pana la 5 sau chiar 6 ani, este indicat sa alegi o asemenea trotineta.

Nu ezita sa achizitionezi un model 3 in 1, precum trotineta Smart. Este o trotineta unisex, folosita pentru 3 etape de evolutie: plimbare in pozitia asezat, plimbare in picioare si plimbare in picioare cu ghidonul ridicat. Aceasta prezinta manere din cauciuc, extrem de placute la atingere, are o frana de picior si un sistem de blocare. Trotineta de acest tip are un design deosebit, modern si care ii va atrage pe micuti prin culorile vesele. Acesta este doar unul din modelele pe care le poti achizitiona. In functie de necesitatile micutului si de preferintele de design, jucariafavorita.ro ofera, asa cum spuneam, mai multe modele de trotinete. Nu trebuie decat sa faci comanda si, in doar cateva zile, aceasta minuntata trotineta va fi la tine acasa, gata pentru a fi incercata si “plimbata”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *