0

Cu ajutorul Casei-amanet.com debaraseaza casa de electronice functionale, dar inutile!

Ne plangem de lipsa de spatiu, dar consumatorismul ne-a marcat existenta pana acolo, incat ne-am facut provizii si de electronice. Imi amintesc ca si eu eram convinsa ca trebuie sa am un laptop de rezerva in casa, pana cand cumnatul meu a gasit argumente sa ma convinga ca nu este cazul sa fac aceasta investitie inutila.

-Mi-ar placea sa intelegi ca in cazul in care mai cumperi un laptop astazi, maine va fi deja uzat moral, mi-a zis. Tu nu vezi viteza uimitoare cu care apar alte dispozitive mai subtiri, mai usoare si mult mai performante, decat ce am avut sau avem noi?

Avea perfecta dreptate si imi puteam da seama de acest lucru, comparand laptopurile grele de la inceput cu fineturile din zilele noastre. Tastatura luminata nu se pomenea la primele modele.

Apoi m-am gandit la ei. Un laptop are sora mea, unul performant cumnatul meu, fiindca lucreaza in it si are laptop chiar si fiul lor in varsta de 9 ani. Tabletele sunt aruncate undeva intr-un colt al bibliotecii, fiindca nu mai este nevoie de ele.

In fiecare casa pe care o vizitez observ ca electronicele sunt din abundenta. Langa mine sta un vecin care are 13 copii. Ei bine numai cei care abia merg in picioare nu au mobile.

Am amici care au televizoare si in bucatarie, fiindca mai arunca un ochi gospodina casei cat mesteca in mancare, iar, desi fiecare are laptop personal, mai au si un computer mare in birou.

Abundenta de electronice ne mananca rezerva de spatiu de care avem nevoie, sa ne miscam in voie in locuintele nostre, de aceea ar trebui sa le vindem pe cele pe care nu le folosim.

In ele se afla banii familiei, care se degradeaza pe zi  ce trece. Din fericire pentru cei care se confrunta cu o astfel de problema le dau o veste buna: stiu un cumparator onest de bijuterii din aur, platina si argint, diamante, tablouri de valoare, masini si autoutilitare, ceasuri de lux si electrocasnice, pe care il gasiti aici: https://www.casa-amanet.com/cumparamelectronice si care va sta la dispozitie.

Despre onestitatea sa s-a dus vestea, in plus este omnipotent financiar si te asigur ca va cumpara la un pret bun tot ce iti prisoseste prin casa.

Hai, spune-mi ca nu vei mai sta cu atat de multe telefoane in casa, cand tu nu poti raspunde la mai mult de unul, iar cine are nevoie de tine, te cauta!

Nu este nevoie de televizor in fiecare camera, fiindca omul mai vrea si liniste. Cel care vine la tine in vizita este satul de televizor si doreste sa auda opinia ta si nu sa vada aceleasi filme sau emisiuni in reluare.

Televizorul poate fi inlocuit cu succes de un laptop, iar in felul acesta economisesti spatiul. Da, de pe laptopul tau poti accesa stiri, poti vedea posturi tv, viziona filme, asculta muzica favorita si te poti juca, plus ca iti poti verifica la orice moment al zilei posta electronica si poti comunica de la distanta cu oameni dragi.

Un laptop face de 10 ori mai mult decat un televizor. Oamenii au deprins multe obiceiuri paguboase. Unii adorm cu televizoarele deschise, consumand energie electrica inutila. In plus, aparatele supraincalzite pot genera incendii in orice moment.

In casele altora acelasi dispozitiv functioneaza toata ziua, desi nimeni nu asculta la el. Cu putina grija la aceste aspecte, facturile pot scadea si cu 25 %.

Iata doua motive care sa ne determine sa ducem televizoarele de prisos la Casa-amanet.com:

  1. Deblocati o suma de bani importanta care poate fi directionata catre rezolvarea uneia dintre prioritatile familie.
  2. Prin ducerea lor la Casa-amanet.com faceti mai mult loc in casa si scapati si copiii de tentatii nesanatoase.

Consider ca este excelent ca avem in tara o astfel de firma care cumpara electronice si bijuterii de la noi la cele mai mari preturi de pe piata si ofera banii pe loc, in 8 minute dupa ce ai dat bunurile tale in schimb. Multi romani au descoperit ca este mult mai avantajoasa colaborarea cu Casa-amanet.com, decat solicitarea unui credit de la o banca, fiindca la amanet nu ti se cer 1001 de acte si nici nu esti pus sa astepti, ci esti servit cu promptitudine, cand ai nevoie urgenta de lichiditati.

In cazul in care nu te induri sa instrainezi bunurile, le poti amaneta, daca nu te mai ajungi cu banii si ai o situatie urgenta de rezolvat.

Analizand problemele cu care se confrunta  omul ajungem repede la concluzia ca pentru rezolvarea tuturor, de la cele simple, pana la cele complexe este nevoie de bani.

Casa-amanet are solutii financiare pentru fiecare client, primind la amanet sau cumparand de la populatie o multime de bunuri.

Daca nu ai bijuterii si ceasuri, cu siguranta ca ai o masina sau o dubita, daca si acestea iti lipsesc, sa nu spui ca iti lipsesc telefoanele, laptopul sau televizorul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *