0

Cum alegi laptele praf Humana potrivit pentru bebelușul tău?

Fie că nu poți alăpta deloc sau vrei să întrerupi alăptarea, asta nu te face o mamă rea. Alăptarea cu lapte matern este cea mai sănătoasă pentru bebeluș, dar atunci când nu este posibilă este timpul să acceptăm variantele alternative. Formulele de lapte praf Humana sunt a doua cea mai sănătoasă hrană pentru bebeluș, dar înainte de a-ți hrănii cea mai prețioasă persoană din viața ta, trebuie să fii sigură că este cea mai potrivită formulă. Vârsta bebelușului, eventualele alergii precum și diversificarea hranei, pot constituii atât ghidaje în alegerea ta, cât și provocări.

Alege laptele praf Humana potrivit pentru vârsta bebelușului

Laptele Humana este una din alegerile preferate a mămicilor din toată țara și nu numai. Produsele Humana de aici sunt fabricate la standarde înalte nemțești, deci poți sta liniștită că îi vei oferii copilului tău o alimentație ce îl va ajuta să se dezvolte armonios și sănătos. Dacă bebelușul este hrănit cu lapte praf Humana direct de la naștere, are nevoie de o formulă bogată în substanțe nutritive. Laptele praf Humana are un conținut de fier și o compoziție cât mai apropiată de laptele matern, lipsind doar anticorpii ce pot fi produși doar de mamă. Astfel până la vârsta de 6 luni, bebelușul se va dezvolta în ritmul normal.

După 6 luni nevoile de dezvoltare ale bebelușului cresc foarte mult. Acesta începe să deprindă noi abilități și are nevoie de mai multă energie. De aceea, formula după 6 luni a laptelui Humana asigură necesarul de substanțe nutritive pentru a susține nu doar dezvoltarea bebelușului dar și să încurajeze un stil activ.

Formula după un an, Humana Junior, este o completare a alimentației deja diversificate. Aceasta se folosește ca un supliment alimentar deseori, și poate fi administrată până la vârsta de 2-3 ani. Mai este numită și formula de creștere deoarece încurajează o dezvoltare cât mai sănătoasă a copilului tău.

Dacă cel mic are intoleranță, alege laptele Humana SL

Nu toți copiii sunt la fel, deci nu toți vor reacționa la fel la laptele mamei sau la laptele de vacă. Din nefericire, unii nou-născuți au probleme cu digestia lactozei sau au chiar reacții alergice la această substanță. În acest caz este recomandată administrarea unei formule hiperalgezică sau care nu conține lactoză. Poți să îți dai seama dacă bebelușul are intoleranță la această substanță atunci când prezintă următoarele simptome: scaunele moi însoțite de gaze, diaree apoasă însoțită de gaze, balonare, flatulență, greață, crampe abdominale, erupții cutanate sau răceli dese.

Din fericire, pentru acești bebeluși s-a realizat o formulă de lapte care nu este bazată pe laptele de vacă, ci pe laptele din soia. Proteinele din laptele de vacă au fost înlocuite cu cele din laptele de soia având o valoare biologică ridicată. Laptele Humana SL va fi o variantă salvatoare pentru tine și bebeluș, cu condiția ca acesta să nu fie alergic la proteinele din soia.

Diversificarea hranei cu cerealele Humana pentru 4 luni sau 6 luni

Odată cu trecerea a 4 luni, poți începe ușor să diversifici meniul bebelușului, deoarece formula de lapte nu va mai fi suficientă pentru dezvoltarea lui. Poți folosi laptele praf în combinație cu cerealele Humana din magazinul elaptepraf.ro/cereale-producator-humana.html pentru 6 luni sau cele pentru 4 luni. De ce sunt acestea o variantă potrivită?  Acestea sunt pe bază de hrișcă, griș, ovăz sau fulgi de orez, sunt ușor de preparat și de servit copilului. Mai mult, toate cerealele Humana sunt îmbogățite cu prebiotice pentru a susține sănătatea digestivă a copilului.

Cerealele Humana de la 6 luni introduc și legumele și fructele în alimentație precum: mazărea, dovleacul, banana, mărul sau chiar biscuiții. Dacă te întrebi de unde poți cumpăra lapte praf și cereale Humana, îți recomandăm să le comanzi online. Găsești produse Humana în Oradea, Iași, București sau Baia Mare, de fapt, oriunde în țară deoarece magazinele online pot livra oriunde. Cu câteva simple click-uri îi poți comanda comod hrana bebelușului fără a fi nevoie să te obosești în magazine sau farmacii.

Alimentația bebelușului poate fi ceva magic și dacă nu este realizată exclusiv la sân. Asta atunci când se folosesc doar cele mai bune produse pentru nevoile sale, iar laptele praf Humana precum și cerealele bine alese vor face tot procesul mai ușor atât pentru bebe cât și pentru mămică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *