1

Vivino – aplicatia care te ajuta in alegerea unui vin

Astazi am dat de Vivino, o aplicatie foarte interesanta care si-a gasit locul instant pe telefonul meu. Fiind pasionat de vinuri, imi place de multe oris a incerc diverse vinuri de la diversi producatori. Nu tot timpul am bafta de a da de vinuri bune sau mai bine zis pe placul meu pentru ca daca nu-mi plac mie asta nu inseamna ca nu sunt bune. Aplicatia Vivino Wine Scanner este disponibila gratuit pentru Apple iOS, Google Android si Windows Phone.

Aceasta aplicatie are mai multe rolul, in primul rand mie mi-a placut ca atunci cand scanezi un vin, iti arata ratingul dat de alti utilizatori dar si pretul cu care se comercializeaza. Daca doresti un anumit vin, poti vedea ce preturi are in lanturile de magazine din orasul tau, astfel poti afla tot timpul promotiile la vinuri.

Aplicatia vine cu o baza de date despre soiurile de struguri din lume, caracteristicile acestora si regiunile viticole din lume. Pana in prezent au fost incarcate peste 5,7 milioane de vinuri printre care se gasesc si randurile romanesti, am incarcat si eu cateva vinuri.

 

In aplicatie gasiti o multime de informatii despre vinuri, oricand sunteti indecisi ce vinuri sa comandati intr-un restaurant sau pentru acasa, aceasta aplicatie va vine in ajutor, tot cu Vivino puteti afla si mancarea pe care intentionati sa o pregatiti cu ce fel de vin se potriveste!

12077379_10153628585818794_1670469094_n  unnamed

Ce parere aveti?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *