1

Cea mai tare oferta de la Lidl Romania – “Vinul o lume intreaga de posibilitati”

Unii fac urat cand au posta plina cu reclame de pe la hypermarket-uri sau de la fel de fel de chestii, eu in schimb ma bucur ca astfel mai aflu lucruri noi, precum am aflat de noua oferta de la Lidl Romania care a pregatit pasionatilor de vinuri o surpriza destul de interesanta. Astfel din 16 octombrie Lidl Romania baga in oferta mai multe tipuri de vinuri, unele mai ieftine si altele mai scumpe dar si diverse accesorii pe care orice pasionat si consumator de vinuri trebuie sa le aiba in dotare.

20141010_124716 Astazi am gasit oferta de vinuri care de fapt este mai mult un ghid, tot timpul am fost de parere ca daca vrei sa vinzi un produs sau o categorie de produse trebuie sa educi clientul, sa il inveti ce inseamna acel produs si cum se serveste, astfel incat gustul si calitatea sa poata fi savurata din plin. In decursul timpului mi-am mai cumparat la promotie diverse chestii de la ei, dar am incercat odata si un vin rose, de pe piata din SUA, produse despre care nu am prea mare habar, dar m-a impresionat atat prin pret cat si prin gustul ce nu a fost apreciat doar de mine ci si de cei cu care l-am baut. Este vorba despre Cimarosa Zinfandel Rosé, California, un produs care m-a facut sa realizez rubrica “Vinul saptamanii” pe unul din siturile pe care le detin, rubrica ce este mai mult o pasiune decat un lucru util care sa intereseze masa de consumatori ai portalului iasi4u.ro.

Rasfoind oferta “Vinul o lume intreaga de posibilitati” de la Lidl Romania, am realizat ca acestia incearca sa-si educe clientii, sa ii invete cu ce se poate asocia un vin in functie de culoare, de cat de tare este si asa mai departe. Pe langa aceste sugestii de vinuri mai gasiti in oferta si sugestii de mancaruri care te fac alegi combinatia unei seri perfecte, in plus, cu aceasta ocazie aflii si temperatura perfecta pe care trebuie sa il aiba vinul pe care vrei sa il bei.

Inca o chestie ce mie unul mi-a placut foarte mult este ca din acest pliant afli faptul ca forma sticlelor defapt reprezinta originea vinului. Pentru cine nu a primit inca noul catalog de vinuri de la Lidl il poate rasfoi online de aici.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *