3

Cand nu ai timp lasa firmele de curatenie sa se ocupe

Nimic nu este mai frumos ca atunci cand doi tineri se muta impreuna si incep sa-si accepte tabieturile. In timp lucrurile devin mai serioase decat locuitul sub un singur acoperis, de multe ori, ca si mine, oamenii muncesc foarte mult si le este foarte greu as mai aiba grija de curatenia din casa, eu unul ma cert destul de serios cand vine vorba de acest lucru si nu neaparat ca as fi eu sau ea vinovata ci din cauza faptului ca dupa 5 zile pe saptamana de munca, nu-ti mai arde in weekend sa faci altceva decat sa te odihnesti. Multi ar zice ca nu este complicat sa dai cu o matura, ei bine lucrurile stau ceva mai complex decat atat. Ultima oara cand am facut curatenie generala in casa mi-am promis ca am sa fac orice pentru a fenta aceasta activitate care necesita timp, rabdare, nervi si multe altele.

Din acest motiv am inceput sa ma interesez de servicii de curatenie Iasi pentru a evita timpul pierdut si discutiile de genul: “eu am facut mai mult”, “tu ai tras de timp si m-ai lasat sa fac singura curatenie” si asa mai departe. Am cautat o firma de curatenie in Iasi care sa ofere astfel de servicii si pentru apartament.

Asadar, la ce firma de curatenie apelam in Iasi?

Cei de la firma everclean.ro de exemplu vin si se ocupa de toata treaba si au incluse in pachetele lor diverse chestii precum: aspirarea covoarelor si a podelelor, spalarea podelelor cu solutii si substante adaptate fiecarui tip de suprafata, curatare covoare, tapiterii, mochete cu aspiratoare profesionale de injectie – extractie atunci cand este cazul, curatarea mecanizata a pardoselilor cu masina monodisc in cazul in care treaba e dureros de serioasa, curatarea si dezinfectarea bailor si a mobilierului de baie, curatarea si dezinfectarea bucatariei, a mobilierului de bucatarie, si a electrocasnicelor-frigider, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat, toate astea la exterior, a nu se intelege ca oamenii iti si repara electrocasnicele, doar le curata la exterior si uneori la interior daca este cazul, spalarea faiantei in baie si bucatarie adica degresare si detartrare, parte pe care eu o urasc cel mai mult cand vine vorba de curatenia in casa, indepartare panzelor de paianjen care pentru unii e o adevarata problema, mai ales pentru cei care stau la casa si au curte.

Bineinteles, oferta lor nu se rezuma doar la atat, oferind si alte servicii curatenie precum stergerea usilor, tocariei si feroneriei, degajarea gunoiului menajer, curatarea su dezinfectarea recipientului de colectare a gunoiului, precum si inlocuirea sacilor de gunoi, stergerea de praf a mobilierului si a electronicelor cu solutii antistatice, spalarea geamurilor accesibile interior si exterior a tocariei si a pervazurilor care pentru cei care au balcon neacoperit este iarasi o adevarata problema, curatarea canapelelor si fotoliilor din piele cu solutii speciale pentru piele, aerisirea si odorizarea incaperilor.

Acestea sunt serviciile de curatenie pe care le ofera ei in Iasi, servicii pentru care se poate face un abonament: zilnic, bisaptamanal, saptamanal sau in preajma sarbatorilor, cand toata lumea este agitata sa faca curatenie generala. Eu unul ma intereseaza ca odata pe luna macar sa apelez la aspirare covoare si alte tipuri de pardoseli, spalarea pardoselilor dure cu mopul, curatarea si dezinfectarea bailor si a bucatariilor, stergerea prafului de pe mobilier si electronice cu solutii speciale antistatice, stergerea geamurilor atat pe interior cat si pe exterior.

Merita sa apelam la o firma de curatenie pentru curatenia in casa?

Din punctul meu de veder da! Decat sa pierd o zi interaga facand curatenie, prefer sa platesc cateva sute de lei lunar pentru ca atunci cand vin de la serviciu sa ma pot relaxa si odihni in curatenie.

Voi apelati la astfel de servicii de curatenie? Ce firme ok din Iasi stiti?

Comments

comments

3 Comments

 1. Curatenie Bec S.R.L

  Va sta la dispozitie cu o gama larga de servicii curatenie facem curatenie bec in Apartamentul,Vila,Hotelul,domniilor voastre.

  Curatenie Bec srl este o societate cu capital integral privat si cu un portofoliu bogat de clienti si nu ne oprim aici sintem interesati in continuare de noi colaborari pe termen lung si scurt de ce CURATENIE BEC SRL ?
  Avem personal atent selectat in domeniu nu au cazier si sint sanatosi clinic furnizori nostri de detergent sint brenduri de renume lista noastra de preturi este cu mult sub oferta pietei pentru ca neam propus mai multi clienti
  Sintem nonstop la dispozitia dumneavoastra

  Cu consideratie
  Dir.departament vinzari
  Mihai Gheorghe Gelu

  Contact
  i-mail profesionistiincuratenie@yahoo.com
  Tel. 0771.304.061.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *