0

PeoplePost – o nouă modalitate de a descoperi hotelul perfect pentru tine

Fie că eşti o persoană care călătoreşte frecvent sau doar ȋţi faci planuri pentru următoarea vacanţă, ȋncearcă aplicaţia celor de la PeoplePost. Scopul aplicaţiei este de a oferi hoteluri la cele mai mici tarife, o experienţă unică ȋn ceea ce priveşte procesul de “booking” şi un sistem de răsplată inovativ pentru recomandări.
Ce ȋnseamnă asta? PeoplePost crede că trebuie să fii recompensat pentru recomandările minunate pe care le dai!

Când prietenii din reţeaua ta au nevoie de ajutor, poţi să le oferi informaţii referitoare la un oraş sau locaţie şi hotelurile din acel loc. Poţi să vorbeşti prin intermediul chat-ului cu cel care ȋţi cere recomandarea şi ȋmpreună să găsiţi hotelul cel mai potrivit. Nu doar că ȋţi ajuţi prietenii, dar vei câştiga şi bani pentru recomandarea făcută! PeoplePost ȋţi plăteşte 1.5% cash pentru rezervarea prietenului tău, dupa ce rezervarea este onorată şi după ce prietenul tău oferă un review despre experienţa sa.

image1 image2

Dacă tu faci o rezervare, vei primi ȋnapoi puncte pentru rezervarea făcută. Puncte care se transformă ȋn bani. De fiecare dată când oricine din reţeaua ta (o persoană pe care tu ai invitat-o) face o rezervare de hotel, primeşti 1% cash din totalul rezervării. Oricând, de fiecare dată, fără să faci nimic. Dacă ai nevoie de ajutor pentru a găsi cel mai bun hotel pentru următoarea vacanţă sau călătorie de afaceri, adresează-te prieteniilor tăi și experților pentru recomandări. Poţi să alegi pe cine să ȋntrebi, să ceri informaţii adiţionale, să ceri păreri referitoare la un hotel, la o locaţie, la un oraş sau chiar ţară.

Rezervă un hotel, construieşte-ţi o reţea de oameni, fă recomandări sau cere recomandări prin intermediul PeoplePost. Câştigi atunci and reţeaua ta creşte sau atunci când oricare persoană din reţeaua ta de prieteni face o rezervare.

Cu acest site cu adevărat inovator, ȋţi vei dori să te fi ȋnscris mai devreme! Accesează link-ul, ȋnscrie-te si fă primul pas spre următoarea vacanţă.

Aplicatia este disponibila gratuit, atat pentru iOS cat si pentru Android. Inregistrarea se face pe baza de invitatie, asa ca foloseste urmatorul cod: 568853.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *