0

WOW-Agency Studio Videochat Bucuresti sau patrunderea intr-un univers fascinant

Ar fi fost bine ca de cate ori ai o problema care te framanta in lumea reala si careia nu ii gasesti rezolvare, sa te poti deconecta si sa patrunzi in lumea virtuala sau intr-un univers paralel. Sa stai acolo, pana cand totul se linisteste de la sine si sa te intorci ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Dar stai! O viata prea comoda nu ar deveni suparator de monotona?

Cu siguranta ca gustul amar a fost creat fiindca se potriveste 100% unei nevoi a organismului. Ce ar fi, cand nu mai ai cu ce plati rata la banca si facturile sa te refugiezi la WOW-Agency Studio Videochat Bucuresti?
Sa ai la dispozitie intr-un fel sau altul o fabrica de bani pe care sa ii risipesti cu amandoua mainile!
Se spune ca demult, un om foarte lacom, a fost intrebat ce dorinta doreste sa i se indeplineasca, iar el a raspuns fara sa stea pe ganduri ca i-ar placea ca tot ceea ce atinge sa se prefaca in aur.

Vreti si voi la fel? Daca ati raspuns pozitiv, urmariti-ma putin! Nici nu a apucat bine omul nostru sa isi doreasca sa devina tot ce atinge aur ca i s-a facut o foame de lup. Atunci a intins mana sa rupa din painea pe care o scosese sotia lui din cuptor o bucata de paine si s-a prefacut in aur. La inceput a ras si a fost in culmea fericirii. Apoi a intins mana sa ia un mar din fructiera si marul a devenit de aur. Foamea ii rodea stomacul si s-a gandit sa bea un pahar cu apa rece pe stomacul gol. Cel putin atat. Nici apa nu a ramas lichida, nici paharul din sticla, totul s-a transformat in aur.

Omul s-a rugat divinitatii cu lacrimi in ochi sa il dezlege atat de dorinta sa, cat si de capacitatea de a transforma in aur tot ce atinge. Din povestea acesta am invatat sa nu ma mai sustrag sub nicio forma incercarilor vietii si sa am mare grija ce imi doresc, fiindca s-ar putea indeplini.
Lasa viata sa curga lin si natural si nu fii comod, fiindca nu exista satisfactie mai mare decat sa privesti inapoi de pe Everestul devenirii tale tabara din care ai plecat. Drumul a fost extrem de greu, dar a meritat din plin. Tot ceea ce ai realizat cu sudoare: diplomele obtinute, cultura, familia, bunurile dobandite, confortul asigurat celor dragi sunt intreprinderi de nota 10. Viata merita traita frumos ca un artist, cu profesionalism ca o persoana ce poseda inalta calificare si demn. Fiind atat de scurta orice improvizatie ne costa enorm, iar efectele sale se sterg greu. Este adevarat ca nu suntem intelepti de la inceput, dar rezistenta ca sa ajungi pe Everestul vietii tale se capata exersand.

O viata monotona ne atrofiaza practic toate functiile vitale, plafonandu-ne mai ales sistemul de gandire. Sustragerea inseama lasitate si este preferabila o executie cu multe greseli inactivitatii.
Cel mai bine ar fi sa capeti insa capacitatea de a vindeca tot ce atingi. Ce fericit ar fi parintele care si-ar putea vindeca pe loc copilul bolnav sau copilul care ar putea sa ia durerea mamei cu mana.
Mamele sufera de zeci de ori mai mult cand simt ca sufletul copiilor lor este ranit.
Mi-as dori sa pot avea maini maiastre si dupa cum primavara umple gradinile si parcurile de flori sa pot si eu sa umplu inimile oamenilor cu multa bucurie. Nu, nu mi-ar surade ca viul pe care il ating sa moara si sa se prefaca in aur, fiindca si viata unui fluture este mai pretioasa ca aurul. O frunza care palpita, care fabrica oxigenul este mai pretioasa decat platina. Inconjurati de valori reci, ne-am intoxica mintile si avand atat de mult aur, nici bucuria cumpararii nu ar mai fi aceeasi.

Popas de suflet intr-un taram magic imbogateste mai mult decat toate diamantele din lume. O vizita la mama sau la bunica, o calatorie pe munti sau in padure, pe malul unei ape curgatoare reprezinta pauza de respiratie a vietii inaintea unei reprize de incercari.
Ingrijiti-va sufletele sa nu para niciodata parasite! Nu va lasati inima in paragina, fiindca daca trupul imbatraneste, unde gasiti rezerva de energie, frumusete si intelepciune.
Pe Everestul vietii se ajunge greu, dar merita!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *