0

AXIS Q1961-TE – O camera fiabila cu monitorizare de la distanta a temperaturii

Axis Communications a anuntat lansarea unei noi camere cu termoviziune pentru monitorizarea de la distanta a temperaturilor. Modelul este ideal in situatiile critice si are preinstalat un sistem de detectare timpurie a incendiilor, permitandu-le utilizatorilor sa actioneze preventiv de la primele semne ale unui incendiu.

AXIS Q1961-TE poate masura de la distanta temperaturi cuprinse intre -40 °C si 350 °C, putand declansa o notificare de fiecare data cand temperatura depaseste un prag predefinit, sau daca temperatura creste sau scade prea repede. Aceasta poate ajuta la evitarea intreruperilor nedorite ale productiei datorita supraincalzirii echipamentelor si faciliteaza planificarea predictiva a operatiunilor de intretinere.

Sistemul de detectare timpurie a incendiilor le permite utilizatorilor sa seteze evenimente declansatoare si sa primeasca avertizari cu privire la primele semne ale unui incendiu. De asemenea, acest sistem analitic ofera o filtrare inteligenta pentru reducerea alarmelor false.

Dispozitivul AXIS Q1961-TE accepta pana la 10 zone de detectie poligonale configurabile. In plus, tehnologia edge-to-edge face posibila conectarea unui difuzor de retea pentru activarea alarmelor audio.

Caracteristicile principale includ:

  • Zone poligonale de monitorizare a temperaturii;
  • Sistem de detectare timpurie a incendiilor;
  • Masurarea aleatorie a temperaturii;
  • Caracteristici de securitate cibernetica integrate;

Modelul include functii de securitate cibernetica integrate care ajuta la prevenirea accesului neautorizat si protejeaza sistemul. De exemplu, functia Axis Edge Vault simplifica autorizarea acestora in retea. In plus, dispune de clasificare IK10, IP66/67 si NEMA 4X privind protectia impotriva coroziunii.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *