0

  iPhone 13 in premiera in Romania la Quickmobile!

Toamna aceasta este marcata de lansarea noilor telefoane iPhone 13, iPhone 13 Pro si iPhone 13 Pro Max, iar Quickmobile le va aduce in premiera in Romania. Producatorul Apple a fost primul care sa introduca in urma cu 14 ani conceptul de telefon inteligent cu lansarea primului Iphone, numit si iPhone 2G.

Magazinul Quickmobile este preferatul multor pasionati de gadget-uri si telefoane inteligente din mai multe motive. In primul rand serviciile sunt mereu accesibile si usor de cerut, platforma este prietenoasa cu utilizatorul, serviciul clienti ofera informatii complete. Quickmobile ofera asigurare CASCO online si garantie extra pentru produsele achizitionate, iar cel mai important aspect este ca magazinul aduce produse in premiera cu mult inaintea altor magazine.

In curand, noul iPhone 13 va fi disponibil in Romania iar Quickmobile.ro este cu siguranta furnizorul de la care fanii produselor Apple vor putea sa cumpere primele modele de iPhone 13.

Desi nu exista inca o lista concreta si completa de detalii, din surse sigure de pe internet, cumparatorii se pot astepta ca noul iPhone 13 sa ofere un afisaj LTPO de 120Hz pe ambele modele Pro, o durata de viata imbunatatita a bateriei si upgrade-uri substantiale la camerele foto. Acestea include un nou mod video portret si un mod astrofotografic. In plus, iPhone 13 ar putea avea capacitati de comunicare prin satelit desi aceasta caracteristica poate fi folosita doar pentru situatii de urgenta. In ceea ce priveste designul iPhone 13, sursele spun despre crestatura noului iPhone ca se va micsora in cele din urma la fiecare model.

Telefoanele iPhone sunt cu siguranta gadgeturile supreme pentru cei care doresc sa imbine, eleganta, performantele si puterea de procesare a aplicatiilor si fisierelor multimedia intr-un singur dispozitiv.

iPhone-ul este considerat una dintre cele mai mari inovatii ale secolului 21. Aceste telefoane sunt elegante, minimaliste si puternice.

Fiecare generatie de iPhone foloseste iOS, un sistem de operare dezvoltat de Apple exclusiv pentru dispozitivele sale. Prima generatie iPhone a fost lansata pe 29 iunie 2007, cu sloganul „Acesta este doar inceputul” si de 14 ani, iPhone-ul a fost cel mai apreciat smartphone creat vreodata.

iPhone-ul este telefonul ideal daca aveti alte dispozitive Apple, cum ar fi MacBooks, Apple Watch sau iPad-uri. Conectarea unui dispozitiv cu altul este simpla si foarte convenabila. Acest lucru este foarte util daca trebuie sa transferati fisiere sau fotografii de pe telefon pe laptop sau invers. Apple IOS si macOS s-au dezvoltat pana la nivelul in care puteti incepe un film in telefon si il puteti continua mai tarziu pe laptop.

Noul telefon iPhone 13 va fi un instrument esential atat studentilor si parintiilor, cat si antreprenorilor si corporatiilor care doresc sa detine controlul asupra task-urilor, pentru a se sincroniza la restul dispozitivelor Apple din birou sau de acasa.

Cu fiecare lansare Apple imbunateste atat sistemul de operare, cat si aspectul vizual al telefonului Iphone, pentru a oferi utilizatorilor experienta suprema.

La Quickmobile vei gasi in premiera in Romania noile telefoane Apple iPhone 13!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *