0

BMW Fashion – haine si accesorii pentru fani

Astazi iti recomand cateva chestii foarte faine sau cel putin asa le consider a fi. Cu totii suntem fani ai anumitor branduri, de automobile, electronice, accesorii si asa mai departe. Suntem intr-atat de fideli incat ajungem sa investim constant in pasiunile noastre fara a ne uita la eticheta. Automobilele au fost si sunt o pasiune a mea iar zilele acestea am trecut pe lista de cumparaturi cateva articole vestimentare gasite pe magazinul online a celor de la BMW. Cateva tricouri si o esarfa sunt cele care imi vor completa garderoba in cel mai scurt timp.

Se intampla de multe ori sa va iubiti masina pe care o conduceti zi de zi sau sa va adorati brandul laptopului folosit zilnic, fie ca este vorba de cel de la serviciu sau cel personal. Producatorii stiu asta si din acest motiv pun la dispozitie fanilor tot felul de accesorii ce pot fi cumparate de cele mai multe ori la preturi destul de ridicate, dar daca va iubiti brandul preferat atunci sunt sigur ca o sa investiti in aceste lucruri.

bmf-fashion-fan-2

Eu unul am vazut cateva haine care cred ca am sa mi le cumpar in scurt timp, cei de la BMW au pe magazinul lor online shop.bmw.com/en cateva chestii care mi-au atras privirea. Am gasit cateva tricouri si o esarfa ce m-au dat pe spate si pe care vreau sa mi le comand in cel mai scurt timp.

Sa nu mai zic de ceasuri sau de jachete care sunt super faine, dar alea sunt, momentan, prea scumpe pentru bugetul meu, dar daca as dispune de bani cu siguranta nu as ezita nici o clipa. Dar pana una alta, ma pregatesc sa comand zilele viitoare cateva tricouri, sunt curios in cat timp se vor livra produsele si ce costuri de transport vor fi.

Voi ce haine sau accesorii semnate de producatorii vostrii preferati aveti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *