4

Taitei cu pui Adora “blue special edition” de la Billa

Viata de cuplu nu este usoara, mai ales cand este vorba de oameni tineri si independenti si asta o spun pentru ca tot timpul este greu sa te acomodezi sub acelasi acoperis atunci cand mama iti face de mancare, iti spala, iti calca si te simte cand ai zile proaste. Cel mai greu este atunci cand vine vorba de gatit, reteta mamei este cea mai buna si asta pentru ca mama stie sa gateasca, stie sa faca sa arate totul bine si sanatos atat in oala de pe aragaz cat si in farfurie.

Am avut multe discutii cu privire la spalatul vaselor, atat acasa cat si in noua viata in doi, la mama aveam o strategie bine gandita si pusa la punct si anume ca mai lasam cate un pic de mancare in farfurie special pentru a evita spalatul vaselor, acum in schimb nu mai merge, femeia moderna nu mai vrea sa isi petreaca orele in bucatarie, mai ales la capitolul spalatului veselei, iar mama nu poate fi toata viata langa tine sa stranga fiecare rest pe care il lasi in farfurie si nici nu poate sa iti mai caute sosetele murdare sub pat si povestea poate continua, dar scopul acestei postari nu este despre mama ci este despre dorinta de a gati, de a realiza bunatati pe care doar EA stie sa le faca, aceste randuri sunt pentru Billa Romania, mai exact Billa din zona garii din Iasi cu care am mai avut probleme, care m-a intrebat pe facebook despre incidentul avut si doar ata, fara sa ia masuri. Acum am o noua problema, este o vorba, poate gresita, dar pentru mine se adevereste, in viata faci aceeasi greseala, sperand ca rezultatul va fi diferit, dar se pare ca niciodata nu ma invat minte.

In aceasta seara am facut cateva cumparaturi in dorinta de a realiza un bors ca la mama acasa, nu a fost ideea mea ci a iubitei mele, si am zis ca daca tot e un moment in premiera, in borsul de pui nu trebuie sa lipseasca taiteii, stiam ca nu o sa-i faca ea acasa asa ca i-am cumparat de la Billa, o punga cinstita de la Adora. Ei bine, aceasta exclusivitate nu a mai avut loc pentru ca acesti taitei “cinstiti” de la Adora cumparati din Billa Gara Iasi erau albastri chiar daca ei expirau la finalul lunii august 2015, un termen de valabilitate destul de cinstit dupa parerea mea.

Si uite asa am ramas eu fara mancare gatita in aceasta seara.. premiera nu a mai avut loc din pacate si asta pentru ca Billa si-a dorit sa fie exact pe gustul.. meu! Pacat.. ar fi iesit un bors bun!

Comments

comments

4 Comments

  1. tu cumperi taitei cu mucegai in loc de branza? 🙂 in plus, daca branza cu mucegai e buna, de ce nu ar fi si taiteii? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *