0

Cabina foto de inchiriat pentru evenimente

In aceasta perioada a anului se organizeaza foarte multe petreceri, fie ca este vorba de aniversari, sarbatori din calendar sau evenimente corporate, stiti voi acele petreceri de final de an ale companiilor mari ce se intalnesc pentru o seara toti angajatii, sefii, colaboratorii si asa mai departe.

Una din cele mai bune “investitii” pentru astfel de evenimente este o cabina foto. Aceasta poate printa pozele pe hartie foto sau pe background de magnet numai bun de lipit pe frigider, un suvenir ce sigur va crea amintiri de neuitat.

La cabina foto de inchiriat pentru evenimente s-au pus diverse denumiri dar in principiu cam toate fac aceasi chestie, difera recuzita pentru fotografii, adica tot felul de insemne cu mesaje amuzante, peruci, ochelari de diverse forme sau marimi si multe altele.

La evenimentele care au avut astfel de cabine foto, la inceput am fost un pic reticent in ale folosi si asta pentru ca nu ma mai atrag sub nici o forma pozele printate, recunosc ca sunt cele mai bune cand vine vorba de pastrat odata cu trecerea anului, dar ma gandesc asa cu groaza ca sa nu le uit sau daca le pun in buzunar sa nu le botesc sau ceva si din cauza asta de obicei evit cabilele astea. Dar dupa cateva paharele de alcool si muzica bune, parca totusi imi schimb un pic parerea.

Si uite asa ajung acasa cu multe poze alaturi de prieteni si cred ca la cate nunti am mers unde aveau astfel de cabine foto, cred ca am sa imi cumpar si un album de fotografii pentru ca s-au adunat cateva poze nu gluma, unele mai amuzante, unele ce sigur nu as vrea sa le vad prea curand sau cu anumiti oameni care candva faceau parte din viata mea, intr-un cuvant amintiri.

Indiferent de tipul evenimentului, un astfel de cabina foto va face senzatii de neuitat pentru toti dar mai ales pentru cei care nu sunt niste dansatori chiar asa de priceputi si cauta sa-si umple timpul si cu alte chestii interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *