0

Cabina foto de inchiriat

Cu totii dorim sa pastram amintirea momentelor frumoase alaturi de cei dragi cat mai mult, atat in minte cat si in suflet. Fotografiile la minut pot fi solutia perfecta pentru ca scenele imortalizate sa ne pastreze vie experienta evenimentelor la care am aparticipat. Insa pentru ca fotografiile sa fie clare, cu lumina buna si fara stralucire, creative si amuzante, ai nevoie sa inchiriezi o cabina foto. Toate dorintele si visele sunt incorporate intr-o frumoasa cabina foto de inchiriat in Suceava. Poti inchiria cabina foto pentru orice eveniment, fie ca este vorba despre o nunta, o zi de nastere, o petrecere de absolvire, botez sau chiar conferinte si evenimente corporate.

Inchiriere cabina foto in Suceava

Pentru inchirierea cabinei foto in Suceava, Targu Neamt, Vaslui, Bacau sau Botosani poti conta pe Cabina Foto Special Moments. Vei da farmec in mod semnificativ nuntii, iar toti invitatii vor dori sa se fotografieze in ipostaze haioase, costumandu-se cu recuzita din dotarea cabinei foto. Din cauza numarului mare de persoane care vor dori sa imortalizeze momentele frumoase ale nuntii, fotograful nu va putea sa indeplineasca aceasta sarcina, lucru pentru care cabina foto este foarte recomandata.

Cabina Foto Special Moments

photo-booth-iasi-pret-inchiriere-cabina-foto-iasi

Cu cabina Foto Special Moments poti sa surprinzi orice coleg invitat la o sarbatoare corporativa sau la o zi de nastere. Pretul de inchiriere al Cabinei Foto Special Moments in Suceava,  incepe de la 160 Euro – 800 Ron,  pentru a desfasura o petrecere pentru 100 de persoane. Cabina foto iti transforma sarbatoarea in marturii magnetice, putand face fotografii nu numai cu o singura persona, ci chiar cu grupuri de persoane.  O cabina foto poate fi decorata individual pentru fiecare eveniment sau moment, si, numai astfel, eroul ocaziei va simti unicitatea sa.

Cabina foto de inchiriat in Targu Neamt, Vaslui si Bacau

Distreaza-ti invitatii ce iau parte la evenimentul tau oferindu-le fotografii la minut realizate cu ajutorul photo booth-ului Special Moments. Poti beneficia de serviciile de inchiriere a cabinei foto in Targu Neamt, Vaslui sau chiar Bacau.

Asigura-te ca faci o rezervare din timp pentru inchirierea cabinei foto in localitatile mentionate mai sus sau in zonele limitrofe acestora si poti beneficia de o reducere de pret la inchirierea cabinei foto in functie de perioada in ca vei rezerva.

Cabina Foto Special Moments isi desfasoara activitatea si in judetul Suceava, deci poti conta pe noi si pentru inchirierea cabine foto in Suceava, Gura Humorului, Falticeni si celelalte orase ale judetului.

Inchiriere Photo Booth nunta in Botosani

Daca esti din Botosani si urmeaza sa organizezi un eveniment important precum un botez, nunta sau o petrecere de majorat, poti alege sa inchiriezi serviciile cabine foto Botosani, iar distractia va fi garantata. Photo Booth-ul pentru nunta in Botosani este Contacteaza-ne pentru a discuta sau pentru a face o rezervare: FacebookCabina Foto Special Moments.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *