0

Top trei avantaje ale pachetelor de mobilier

Deși pachetele de mobilier nu mai reprezintă o noutate pe piața din țara noastră, combinațiile uneori inedite, alteori clasice dintre piesele de mobilier intrigă și totodată atrag potențialii clienți de toate vârstele.

Pachetele de mobilier pot fi compuse dintr-un număr de piese situat între 3 și 4-5 piese, în funcție de complexitate și de dimensiunea spațiului pe care urmează să îl deservească.

Fără să o mai lungim foarte mult, hai să intrăm în subiect și să-ți prezentăm cele trei mari avantaje ale pachetelor de mobilier.

1 Costul
După cum probabil ai bănuit deja, este mai ieftin să cumperi mai multe produse la pachet decât în mod individual. Astfel, prețul este cel mai cunoscut avantaj și totodată principalul motiv pentru care aceste pachete au atât de mare success chiar și la ani de zile când românii s-au familiarizat cu acest concept.

2 Stilul

Trebuie să recunoaștem că nu toți suntem făcuți pentru a avea un ochi critic atunci când vine vorba despre artă, asocierea de stiluri, materiale sau culori. E perfect firesc să nu știm uneori care sunt nuanțele care se completează cel mai bine, și sub ce formă. Ei, bine, aici intervin specialiștii care determină rapid și profesionist care sunt piesele de mobilier care adoptă același stil pentru a ști cu exactitate cum să alcătuiască pachetele de mobilier. Predominant se merge cât mai mult pe simplitate, dar această regulă poate fi încălcată ori de câte ori există un echilibru elegant.

3 Piesele de mobilier se completează una pe alta
Fiind achiziționate într-un pachet, piesele de mobilier, vor avea același lini de design, și vor împărți aceleași trăsături și culori, fapt care aduce un plus de valoare locuinței tale și cu siguranță îi va impresiona până și pe cei mai exigenți musafiri.

Acum, la încheiere, tot tu ești persoana care decide dacă în cazul tău merită sau nu să optezi pentru un pachet compus din piese de mobilier diferite, poate te atrage mobila la comandă, cine știe?

Diferența dintre mobila la comandă și cel stas este că cel la comandă nu oferă garanția că persoana care urmează să-l construiască înțelege perfect cerințele tale, caz care poate duce la multă frustrare, iar dacă vrei să te asiguri că va ieși 100% după cum tu îți dorești, va trebui să pierzi timp stând efectiv lângă tâmplar pentru a te asigura că nimic nu se abate de la planul inițial.

Află mai multe despre avantajele mobilierului la comandă de pe mobilavento.ro, specialiștii tăi în mobilier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *