0

Care cumpara bautura online ?

Cati dintre voi atunci cand vreti sa organizati o petrecere apelati la astfel de magazine online? Sunt sigur ca majoritatea dintre voi mergeti la supermarket si de acolo va aprovizionati. Ei bine acest magazin de vinuri online vine pe piata cu o alternativa care pentru unii poate fi mult mai favorabila. Va livreaza comanda acasa si in cazul in care nu se consuma toate licorile atunci puteti negocia sa le trimiteti inapoi pentru ca vorba aia niciodata nu se stie cum stau invitatii cu cheful de alcool.

Mie mi se intampla des ca atunci cand programez o iesire la munte sau cand organizez o petrecere, sa cumpar prea multa bautura sau prea putina si este destul de deranjant sa stai sa preconizezi cam cat va consuma fiecare invitat astfel incat sa ajunga pentru toata lumea. Acum cateva luni am fost la munte si am cumparat diverse sortimente de vinuri si rom, s-a intamplat ca vinul sa fie consumat mai mult iar restul bauturii a ramas intact, ar fi fost frumos si util sa pot face retur la restul comenzii dar din pacate am ramas cu un stoc impresionant de bautura pentru acasa.

Imi plac magazinele online ce ofera produse de consum ca promoveaza atat exclusivitati dar si realizeaza un top al celor mai cumparate bauturi si ajuta mult la inspiratie atunci cand esti in pana de idei sau de pofte.

Voi de unde va aprovizionati stocul de bautura si ce faceti cand ramane prea multa licoare a veseliei neconsumata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *