0

Casa mea este mereu curata cu Sanito

Sunt una din acele gospodine a carei mare pasiune este gatitul. Nici curatenia nu este o activitate pe care sa nu o “practic” cu reglaritate si cu mult drag. Insa, gatitul lasa in urma multe vase murdare si o bucatarie pe a carei faianta si pardoseala mai sunt pete de ulei sau alte “elemente” din procesul gatitului. Mult timp, am folosit produsele normale din comert a caror eficienta, trebuie sa recunosc, cam lasa de dorit. In afara de faptul ca pierdeam cateva ore numai cu stersul blatului, al faiantei si a podelei, nici rezultatele nu erau tocmai bune. Inca mai gaseam cate o pata de ulei care se incapatana sa ramana pe gresie sau suc de rosii pe faianta. Frustrarea mea era justificata, mai ales daca venea socara in vizita si vedeam cum i se ridica spranceana in momentul in care intra in bucatarie. Dar, din fericire, tot soacra a fost cea care m-a salvat.

global-hand-washing-day-2017

Ea mi-a recomandat produsele de la magazinul online Sanito.ro. Acest magazin comercializeaza, printre altele, detergenti profesionali de cea mai mare calitate, la preturi mai mult decat convenabile. In aceasta gama intra insa mai multe tipuri de produse destinate curatarii si dezinfecatrii suprafetelor si incaperilor. In primul rand, mi-au fost recomandati detergenti vase precum Asevi Ultra la 750 ml. Acesta este un detergent extrem de bun pentru vase si orice alta ustensila de bucatarie. Detergentul curata vasele in profunzime, nu usuca mainile si lasa un parfum minunat in urma sa. L-am folosit si rezultatul a fost uimitor. Sunt convinsa ca daca as pune, dupa spalare, o farfurie sub microscop, nu as putea sa vad nicio bacterie sau microb.

Apoi, mi-a recomandat si alti detergenti bucatarie si dezinfectanti speciali pentru suprafete. Am achizitionat pentru blat si restul suprafetelor, Cif Profesional Dezinfectant la 750 ml. Acesta este un detergent dezinfectant concentrat, folosit adesea chiar si in industria alimentara datorita eficientei sale. Sunt extrem de multumita, deoarece acesta este dezinfectantul care, pe langa faptul ca a distrus bacteriile, a reusit sa indeparteze incapatanatele pete de ulei si pasta de rosii care imi dadeau mereu batai de cap. Tot la indemnul soacrei mele am mai cumparat de aici detergenti pentru rufe, pentru pardoseli si pentru baie. Calitatea acestor produse este de necontestat si casa mea arata altfel de cand le folosesc. Soacra mea a avut si ea, macar odata, dreptate in ceea ce priveste produsele recomandate pentru a dezinfecta si curata in profunzime casa.

Din acea clipa, nu am mai renuntat la a cumpara produse de la Sanito.ro. Reputatia acestui magazin este data de experienta sa de peste 13 ani. Au peste 5000 de clienti care se declara, in unanimitate, extrem de multumiti de produse, dar si de servicii. Magazinul pune la dispozitia clientilor o echipa de tehnicieni care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie si ofera un raport pret calitate foarte convenabil. Pentru comenzi mai mari de 175 RON transportul va fi gratuit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *