0

Casa si compania sunt mereu protejate cu sisteme de supraveghere video exterior

Te pregatesti sa pleci intr-un concediu si nu stii carui prieten sa ii lasi cheia casei pentru a verifica periodic daca totul este in regula? Cu siguranta nu te vei putea bucura de vacanta daca iti faci mereu griji de ceea ce se poate intampla acasa in lipsa ta. Tocmai pentru a te scapa de aceste stari de anxietate, din fericire exista sisteme de supraveghere video exterior de ultima generatie care iti permit sa ai acces la tot ce se petrece în jurul locuintei tale, indiferent la ce distanta te afli fata de casa. Astfel, te poți bucura de momente cu adevarat importante si de toata relaxarea, stiind ca locuinta ta este mereu protejata.

Iata care sunt avantajele pe care ti le ofera un sistem de supraveghere video

Bineinteles ca primul dar si cel mai important avantaj este siguranta. Camerele nu au nevoie de pauza, astfel ca in cazul unei intamplari neplacute vei avea imagini reale din fiecare moment. Spre deosebire de un paznic, o camera video este mereu la postul de veghe, indiferent daca e zi, noapte, iarna sau vara, dar bineinteles ca nu poate inlocui in totalitate prezenta unui paznic, mai ales in cazul in care iti doresti securitate in cadrul companiei pe care o detii.

Datorita ledurilor cu inflarosu, ai parte de o imagine clara a suprafetei supravegheate, chiar si in timpul noptii. Camerele de exterior sunt create pentru a rezista la temperaturi extreme, atat iarna cat si vara. In functie de modelul ales, poti avea parte de o transmisie live a inregistrarilor chiar si pe smartphone, astfel ca doar cu accesarea unei aplicatii poti sa stii exact ce se intampla in casa ta sau în jurul acesteia. Aceasta tehnologie iti ofera siguranta ca ai lasat copilul pe maini bune, in cazul in care ai angajat o bona, poti vedea felul in care se comporta cu copilul tau.

Nu in ultimul rand, pretul de achizitie al unui sistem de supraveghere este foarte avantajos, iar daca alegi o firma specializata, poti beneficia chiar si de montaj si de intretinere.

Ce contine un sistem de supraveghere video?

Exista doua tipuri de sisteme de supraveghere video: Analogic HD si Digital IP. Ambele tipuri au in componenta urmatoarele:

 • Monitor – pentru afisarea imaginilor inregistrate;
 • Sursa de alimentare;
 • Hard disk – pentru stocarea inregistrarilor;
 • UPS pentru autonomie in lipsa 220 V AC;
 • Accesorii instalare: doze, pat, cablu, copex.

Diferenta intre cele doua este data de caracteristicile celorlalte componente:

Sistem de supraveghere video Analogic HD:

 • Inregistrator video local DVR HD;
 • Camere analogice HD profesionale;
 • Mufe pentru cabluri;
 • Cabluri pentru alimentarea camerelor si pentru transmiterea semnalului video;

Sistem de supraveghere video digital IP:

 • Inregistrator video retea NVR;
 • Camere IP digitale;
 • Switch POE pentru camere;
 • Cablu UTP sau FTP pentru conectarea in retea;
 • Mufe RJ45 pentru conectarea cablului UTP sau FTP. 

Polites iti e mereu alaturi asigurand siguranta ta, a casei si a afacerii tale

Polites este o companie din Craiova ce se ocupa cu modernizarea si instalarea sistemelor de securitate. Preocupata de siguranța ta, compania iti pune la dispozitie o gama variata de sisteme de supraveghere pe site, poti vedea si tu ce servicii iti ofera Polites, accesand e-camere.ro. Pe site gasesti  aici  atat informatii despre companie, date de contact dar si detalii care iti vor fi se folos daca iti doresti sa achizitionezi un sistem de siguranta.

Pune-ti increderea in Polites, achizitioneaza sisteme supraveghere video exterior si bucura-te mereu de confortul si siguranta casei tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *