0

Tot în aceeași pereche de teniși prăfuiți în noul an școlar? Iată câteva modele superbe de încălțăminte de sezon, perfecte pentru bugetul oricărei eleve

Începutul de an școlar, fie că este văzut ca o oportunitate sau doar o nouă etapă, trebuie să înțelegi că această perioadă a vieții încă îți este cel mai bun aliat. Asemenea afirmație are sens, nu neapărat pentru că viața dincolo de statutul de elev sau student este mai grea, dar pentru că este mult mai dificil de pus în perspectivă. În lipsa cuiva care să-ți învețe lucrurile esențiale și să-ți dea o direcție adaptată la felul tău de-a fi, la un moment dat, vei înțelege că nici măcar părinții și prietenii nu vor avea cum să te ajute dacă nu vei reuși singură.

Înapoi la subiect, școala este cool, pentru că cel mai important lucru care te învață este acela de a-ți face prieteni, cunoștințe sau tot felul de legături, găști etc. Și mai important decât atât, înveți să lucrezi într-o echipă, nu doar singură și îți mai pune la dispoziție un context real unde te vezi cum relaționezi cu cei din jurul tău. Tocmai de aceea, adevăru este că la școală… contează cum arăți!

Dacă confortul și stilul casual îți sunt caracteristici, poți opta în continuare pentru pantofii sport, n-ai cum să dai greși

Un design tip sneaker cu botul specific și talpa groasă este întotdeauna o investiție perfectă pentru momentele în care ai nevoie de încălțăminte accesibilă, comodă, variată și pe care poți să o mai supui la puțin stres. În general acest tip de încălțăminte reprezintă un balans optim dintre aspect, protecție, rezistență și stil.

Dacă preferi ceva mai low profile, poți întotdeauna să îți îndrepți privirea către acest design de adidas care a cucerit inimile fetelor de pretutindeni. Ideali pentru orice fel de ținută simplă ce nu implică ceva mai mult decât o fustă, astfel de pantofi de damă sunt extrem de comozi, nu trebuie să-ți bați capul cu șireturi și în plus, sunt extrem de versatili

Tot în aceeași notă, există și varianta high profile, unde poți observa și tu o construcție mult mai solidă, care seamănă mai mult cu o gheată decât orice altceva. Diversitatea este mereu un argument solid pentru nevoile unei tinere, astfel, cu toate  că există o groază de exemple care sugerează opulență, ai de unde să te inspiri chiar și de la ceva mai simplu, mai real. 

Ca tânără domnișoară, nici nu știi cât de mult contează să începi deja să te simți feminină, tocmai de asta, nu este deloc prea devreme să încerci botine

Desigur, nu vorbim despre tocuri tendențioase și un design strident, deoarece decența și simplitatea sunt atuuri apreciate doar de către cei mai rafinați ochi. Tocul jos, lat și rezistent te va sluji în drumurile zilnice fără să îți faci probleme că ai aruncat sute de lei pe ceva ce oricum va ajunge în șifonier în câteva luni.

Blugii negri, rochiile, sau chiar și colanții se potrivesc de minune cu astfel de modele de încălțăminte. Perfecte pentru a aborda o atitudine încrezătoare și confidentă, botinele au o putere magică greu de descris, prin care stima de sine crește radical, moment în care te simți sexy, frumoasă.

Îți poți permite să fii chiar și mai jucăușă, din moment ce motivele de design ale acestor articole vestimentare nu sunt bătute în cuie, astfel, texturile, materialele și croiul sunt criterii suficiente încât să începi să devii cu adevărat „picky”.

Dacă dorești să ridici ștacheta, chiar dincolo de genunchi, găsești cizmele, o piesă suficient de feminină fără pic de indecență

Ideale pentru toamnă cât și pentru o iarnă blândă, cizmele peste genunchi inspiră atât pe privitor cât și pe cea care le poartă. Aici, vorbim în continuare de stilul casual, dar de data aceasta, un casual care te imploră să ieși puțin din zona de confort și să îndrăznești la ceva mai sofisticat. 

Tocul foarte jos este perfect pentru un astfel de model de cizmă, mai ales ținând cont că le vei purta regulat. Tocmai de aceea, poți fi sigură cu nu te vei alege cu glezne luxate. Dar, trebuie să ții cont de faptul că acest design se potrivește cel mai bine dacă ești înaltă, adică depășești 1.70 m. 

Pentru început, nu te orienta spre piele naturală, deoarece prețul nu este conceput pentru vârsta ta, iar nevoia de mentenanță constantă îți răpește prea mult timp și grijă, lucruri pe care le-ai doza mai bine în alte activități. 

Pielea ecologică este ideală pentru vremea imprevizibilă din România, mai ales în lunile de toamnă, unde mai nou, întâmpini 3 anotimpuri într-un interval de 2 ore. Umezeala, schimbările bruște de temperatură cât și uzura sunt dușmanii oricărei perechi de încălțăminte, mai puțin cea ecologică, din fericire!

Ți-a plăcut ce ai văzut? Nu te lăsa sceptică cu privire la prețuri! Dacă te încântă ideea de a-ți eleva total viața de elevă cu astfel de modele de încălțăminte chic, poți intra oricând pe magazinul de încălțăminte online Reverse.ro, unde poți să-ți permiți singură chiar și două dintre asemenea modele. Știm bine că vrei să te bucuri de roadele și meritul propriului efort, astfel, dacă ești bursieră de merit la liceu, poți fi sigură că îți este mai mult decât suficient să îți permiți ceea ce ai văzut mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *