0

Flori alese pe spranceana pentru cei care nu mai sunt

Nu-i asa ca te doare inima sa stii ca vrei sa faci un cadou cuiva care pleaca departe si nu gasesti nimic de calitate premium? Uneori si cand am oferit flori mamei sau iubitei si pe drum am observat petale arse de timp sau de bruma, cozi rupte si flori care se scutura din buchetul care parea perfect, m-a cuprins o tristete iremediabila.
Un cadou oferit din tot sufletul il doresti perfect ca aspect, ca durata de viata, ca tot! La fel se pune problema si in cazul aranjamentelor funerare pe care le oferim celor care nu se mai pot bucura de ele.
In ciuda faptului ca nu se mai bucura si nu mai sunt capabili de nicio emotie, ne facem datoria rasplatindu-le bunatatea si pentru faptul ca au mers alaturi de noi pe drumul vietii, atat cat le-a fost ingaduit de sus.
Florile dedicate celor care au trecut in nefiinta au rol multiplu, de aceea trebuie sa fie perfecte. Iata de ce oferim coroane funerare sau jerbe de flori realizate de catre maestri-florari ai atelierului Sympathyflowers.ro :

  1. Florile perfecte si prezenta noastra la catafalc reprezinta respectul fata de persoana decedata, tocmai de aceea coroana funerara trebuie sa fie perfecta si atitudinea noastra decenta. O coroana marca Sympathyflowers.ro se mentine cateva saptamani frumoasa pe mormant.
  2. Prin forma, aspectul si cromatica lor, Jerbe Funerare Bucuresti alunga tristetea din inimile participantilor la priveghi si demonstreaza ca sentimentele adevarate si nobile dainuiesc si dupa disparitia noastra.
  3. Ne indeplinim datoria morala de supravietuitori, fiindca omul face copii, ii creste si ii educa, isi face prieteni si ii ajuta, gandindu-se sa lase amintiri frumoase si dupa plecarea sa de pe pamant.

Cele mai frumoase jerbe funerare din tara se gasesc la un click distanta de cei care au nevoie de ele. Nu este nevoie ca persoana indurerata sa ia la rand florariile si sa se intristeze la vederea acelor coroane de serie pe care le vezi pe toate mormintele! Prin intermediul unui dispozitiv intra pe pagina oficiala a celor de la Sympathyflowers.ro si analizeaza cu rabdare produsele!

Aproape toti cei care au comandat produse aici, se declara 100% multumiti atat de aspectul si calitatea aranjamentelor, cat si de promptitudinea livrarii acestora. Iata ce spune unul dintre cei care au comandat produse de pe site-ul oficial Sympathyflowers.ro:

„Eram la capela, cand a fost livrata JERBA FUNERARA TRANDAFIRI, CRINI, GAROAFE comandata de mine si deodata florile au facut lumina in incaperea aceea sobra in care lacrimile curgeau fara intrerupere. Multimea adunata s-a uitat la florile proaspete si placut parfumate, cum te uiti la un copil care zambeste si se joaca in mijlocul unor batrani. Am fost multumit sa stiu ca familia indoliata a primit cu recunostinta darul meu si ca lumea a privit cu admiratie coroana. In 3 ore a fost facuta si livrata la capela, iar eu mi-am facut datoria morala fata de cel mai bun prieten.” (O.B, ziarist).

Nu va duceti fara un cadou elegant la cel pe care il vedeti ultima oara, fiindca nu aveti mari eforturi de depus! Printr-un telefon ati plasat comanda si dupa cateva ore ea ajunge acolo unde trebuie sa fie si sa marturiseasca tuturor ca va pare rau de pierderea acelei persoane si ca nu o veti uita niciodata.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *