0

Nevoia de avocat intr-o lume a inscenarilor

In prezent, imaginatia infractorilor nu are limite si frontiere. O carte de identitate furata sau gasita este folosita sa aduca profit, apoi sa indrepte atentia fortelor de ordine catre pagubas, nu catre autorul infractiunii. In multe cazuri cel care si-a pierdut buletinul a fost sunat sa se prezinte de urgenta la politie, fiindca a furat o masina, a lovit-o si si-a „uitat” buletinul la locul faptei.

Furtul de identitate poate avea efecte catastrofale, fara interventia unui avocat cu experienta, mai ales daca totul se petrece departe de tara ta.

Toate acestea ti se pot intampla in Israel, tara in care ai ales sa lucrezi gandindu-te ca ai sanse sa te realizezi mai bine ca in Romania. Esti departe de tara, singur printre straini, un suspect fara vina, dar nu uita!
Birou avocat Israel Samy Law iti sta la dispozitie si se implica alaturi de tine, pana ce te vede ca ai iesit din incurcatura.

Acolo, departe poti fi pacalit. Exista oameni care incearca sa isi bata joc de munca ta, fiind siguri ca nu ai curajul sa iti ceri drepturile in fata instantei, fiindca esti strain.
Sa stii insa ca nu este asa! Ai acolo un frate, pe Samy Ilie, un avocat cu experienta in posturi cheie si el se va dedica trup si suflet luptei pentru castigarea dreptatii tale.

De nationalitate roman, el este fratele tau care nu te va trada si care te va reprezenta cu succes in fata autoritatilor din tara sfanta.

El insusi este o autoritate in materie de drept si in Israel se tine cont de parerile lui, fiindca:

-Se numara printre cei mai buni cunoscatori ai legislatiei din tara respectiva
-A slujit in Israel in posturi cheie, avand in subordine procurori si raspunzand de securitatea a milioane de oameni
-Vorbeste engleza perfect, dar si ebraica. In plus te asculta in romaneste, fiindca nu a incetat sa vorbeasca si sa iubeasca limba materna.
-Are cunostinte si parteneri pe care se poate bizui oricand, datorita caracterului sau ales si la Politie, Procuratura si Judecatorie.

Lui Samy Ilie i s-a dus faima printre romani, fiindca le rezolva aproape toate problemele care au legatura cu legea:

1.Ii reprezinta in fata justitiei cu succes. Rata de castigare a proceselor in care Samy Ilie este aparator este de peste 98%. La nevoie, avocatul aduna probe si documente, alearga unde este necesar sa se faca dreptate.
2.Obtine gratieri adresandu-i cereri de gratiere presedintelui tarii. Scrisorile sale de gratiere sunt clare, convingator formulate si se bazeaza pe articole de lege.
3.Elibereaza pe cautiune pe cei arestati sau obtine arestul la domiciliu atenuand traumele arestului dintr-o tara straina.
4.Reda permisul de conducere retinut de politie din diferite motive.
5.Ajuta la infiintarea unor firme, la cumpararea legala a unor proprietati in Israel, la desfasurarea legala a unor afaceri de catre romani.
6.Se implica in obtinerea rezidentei si a permisului de lucru in Israel.

Esti un roman stabilit in Israel de mult timp si doresti ca Samy Ilie sa te reprezinte in fata autoritatilor tarii tale adoptive?

Noteaza adresa cabinetului sau: Adresa: derech jaffa st. 51 Haifa si fa-i o vizita! Discutati fata in fata si asa te vei convinge ca nu vei avea niciodata de pierdut, daca il angajezi ca avocat al familiei sau in cazul in care esti singur, il angajezi ca avocatul personal din exil.

Exista multe solutii si daca esti foarte ocupat si nu poti ajunge la cabinetul sau.

1.Ii scrii un e-mail si soliciti consultanta. Adresa sa de e-mail este: office@si-law.co.il . Poti sa ii spui detaliat in ce problema doresti sa il consulti, ii lasi numarul de telefon si te contacteaza sau iti raspunde tot prin posta electronica.

2.Ii dai telefon la unul dintre numerele: TEL: 972-77-2015482, Mobil: 972-50-6272695. Te va asculta cu atentie, fiindca Samy Ilie este un avocat de o empatie extrema si stie ce inseamna sa fii strain si infricosat de o situatie sau nedreptatit.

3.Completezi formularul online pus la dispozitie tuturor vizitatorilor site-ului oficial.
Este foarte simplu sa obtii o audienta la marele avocat Samy Ilie, chiar daca este unul dintre cei mai cunoscuti avocati din Israel. Modestia lui il face sa fie solicitat de conationali la fel de mult ca promptitudinea, pregatirea profesionala, onestitatea.

Exista o solutie si o speranta si daca romanul din Israel este deja in arest si nu poate lua legatura cu Samy Ilie, fiindca exista si la Bucuresti o reprezentanta a cabinetului prin intermediul careia, familia din Romania poate solicita ajutorul lui Samy Ilie in Israel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *