0

Cazare in regim all inclusive la mare in Romania

Daca tot e aproape vara, sunt sigur ca foarte multe persoane deja si-au planificat concediul, insa mai stiu si faptul ca, cealalta categorie inca asteapta cea mai avantajoasa oferta. Si cum mi-am facut un obicei din a recomanda locurile in care merg si pe care le vizitez, am decis sa va povestesc putin si despre un hotel la care am fost in anii trecuti si care m-a surprins placut.

Fiind un hotel cu regim all inclusive, sincer ma asteptam sa fiu tratat bine, insa nu atat de bine incat sa ma faca sa ii fac o recomandare pozitiva. Hotel Tismana, in ansamblu poate fi o alegere foarte buna daca nu ai nevoie de lux, dar totusi ai nevoie de conditii cat de cat acceptabile si in care sa te simti cat mai bine, ca pana la urma urmei, te-ai dus acolo pentru a te relaxa.

De ce sa alegi acest hotel pentru concediul tau?

Haideti sa va povestesc putin despre locatia acestuia, deoarece pentru mine a fost un atuu. Ca si pozitie, se afla la 100 metri de plaja marii, iar un alt reper bun, este faptul ca acesta se afla in imediata apropiere a lacului Tismana, probabil de aici a ajuns sa fie si denumit asa. Privelistea este foarte frumoasa de pe geam, in special pe partea cu Marea Neagra, iar statiunea in care hotelul poate fi gasit, este Jupiter, probabil una dintre cele mai relaxante statiuni de pe litoral.

Din alt punct de vedere, hotelul iti ofera cateva piscini in care sa te relaxezi daca nu vrei sa mergi pe plaja, acestea aflandu-se inainte de zona verde a sa, foarte vie. De asemenea, am putut observa chiar si stilul sau aparte, comparativ cu celelalte hoteluri, deoarece Tismana fiind un nume destul de cunoscut in Romania, a trebuit sa fie asemanat cu manastirea care ii poarta numele.

Din punct de vedere al tarifelor, acesta iti ofera oferte de nerefuzat. De la camera dubla fara balcon si doar cu mic dejun care se invarte in jurul sumei de 100 ron si pana la apartament all inclusive. Din acest punct de vedere, pot spune ca iti ofera exact ceea ce iti doresti, deoarece aceste doua oferte nu sunt singurele. Cu alte cuvinte, este un hotel care merita banii si care poate fi o alegere inteleapta si inteligenta, deoarece toate avantajele sale pot fi vazute la fata locului, deoarece pentru un hotel de trei stele este foarte avantajos.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *